Ingenium

Wie zijn we?

Ingenium is een landelijk werkende opleider, kantoorhoudend in Hengelo en Lexmond. Onze NEN 3140 en NEN 1010 cursussen worden verzorgd op 25 locaties in Nederland waaronder ons keurmeester praktijkcentrum in Lexmond (midden Nederland) en uiteraard in-company bij u op het bedrijf.

Wat doen we?

Ingenium is dé opleider van keurend en inspecterend Nederland! Bij onze NEN 3140-, NEN 1010- en keurmeester cursussen staat het leerdoel voorop. Wij bereiken dat echter wel door het inzetten van het element humor.

Topdocenten uit de praktijk leren u hoe (elektrisch) gereedschap te keuren

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt Ingenium dé Opleider, voor al onze NEN cursussen, uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding.

Geen tijd om een klassikale cursus te volgen?

Volg een E-learning! Een groot deel van het NEN 3140 en keurmeester cursusaanbod is beschikbaar als volwaardige E-learning.
Onze docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken.

Bekijk het aanbod van Ingenium dé opleider

Ingenium dé Opleider in het kort:

  • 30 jaar ervaring
  •  Ingenium is dé marktleider in keurmeester- & NEN-cursussen
  • Landelijke dekking
  • Docentencorps: veiligheidskundigen en specialisten
  • Intensieve en to-the-point cursussen
  • Uniek Ingenium keurmeester praktijkcentrum in midden Nederland
  • Ruim 64.000 cursisten gingen u voor
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834