IMK Opleidingen

Wie zijn wij?

De beste opleidingen & trainingen voor doorgegroeide vakmensen

IMK Opleidingen heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen verdeeld over de thema’s Management & Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Klantgerichtheid & Sales, HR Management en Medezeggenschap. Binnen ieder thema tref je zowel korte trainingen als opleidingen met diploma aan. Nagenoeg alle programma’s zijn eenvoudig op maat in te zetten voor jouw organisatie, zelfs opleidingen met diploma’s. Door de onderwerpen op maat te kiezen en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk te gebruiken, krijg je een programma dat niet alleen functioneel is, maar ook een positief effect heeft richting de gewenste bedrijfscultuur.

IMK Opleidingen richt zich op praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen met een hands-on mentaliteit. Hun vakkennis is hoog, vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie of klantgerichtheid kunnen nog verder worden ontwikkeld.

Bekijk het aanbod van IMK Opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834