HBtraining

Next level performance in [R]etail!

HBtraining is sinds 2010 een trainingsbureau met de passie om mensen en organisaties te ontwikkelen. Wij geloven sterk dat beter presterende mensen en teams de sleutel zijn tot succes van een organisatie. Daarom bieden wij effectieve leeroplossingen die mensen, teams en organisaties doen groeien. Doelgerichte en meetbare leertrajecten, afgestemd op jouw uitdagingen. Wij denken graag mee over een efficiënt leerpad dat jouw mensen naar de top van hun kunnen brengt! 

Onze beloftes aan deelnemers

Wij willen dat deelnemers op de beste manier kunnen leren en dat doen wij door een unieke mix van online & offline middelen in te zetten. Hierbij maken we maximaal gebruik van online middelen voor het overbrengen van kennis en informatie. Ook hebben we meerdere korte leermomenten met herhaling voor én na een training voor borging van kennis. Dit maakt dat we fysieke momenten heel efficiënt kunnen gebruiken voor het toepassen van kennis in de praktijk en het ontwikkelen van vaardigheden.

Breinvriendelijke, persoonlijke en direct toepasbare trainingen!

Onze trainingen zijn breinvriendelijk, always personal en direct toepasbaar. Tijdens het ontwikkelen van onze leeroplossingen passen we de breinprincipes toe op het complete leertraject. Op basis hiervan bevorderen we het verwerken en onthouden van het geleerde bij de deelnemer. Wij maken het verschil door écht persoonlijk contact te maken met onze deelnemers, zij staan voor ons centraal. Ook zijn onze trainingen direct toepasbaar, dit houdt in dat onze trainingen aansluiten bij de praktijk van de deelnemer zodat ze nieuwe kennis en vaardigheden gelijk kunnen toepassen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834