Grafische Cursussen

Grafische Cursussen leidt marketeers, communicatiemedewerkers en creatieven op in grafische en video-pakketten als Adobe Photo­shop, InDesign, Illus­­tra­tor, Premiere Pro, After Effects, Animate en Apple Key­note. Naast de basiscursussen kun je bij ons terecht voor gevorderde cursussen en specialistische cur­sus­sen als MailChimp, DTP Compleet en Info­graphics.

De cursusduur varieert van 1 tot 6 dagen, meerweekse trainingen en ook een jaaropleiding van 36 bijeenkomsten: onze special de jaar­cursus 'Grafi­sche Vorm­geving'. Cursussen kunnen klassikaal –in real life– worden gevolgd en de jaarcursus ook klassikaal online. Je vind onze les­locaties in Amster­dam, Utrecht, Den Haag en Breda. 

Grafische Cursussen is een docenteninitiatief met grafisch opge­leide en in het vak­gebied werk­zame experts met aan­­dacht voor de juiste tech­­­niek, toe­­ge­­paste didactiek en multi­­medi­aal les­mate­riaal. Het maxi­mum aantal deelnemers per cursus be­draagt 6 (m.u.v. de jaarcursus). Lees meer over de cursus van je voorkeur op onze website.

Heb jij vandaag al iets leuks geleerd?

Bekijk het aanbod van Grafische Cursussen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834