FIRSTT

Wie zijn wij?

FIRSTT biedt opleidingen aan om je om te scholen tot rijinstructeur. We hebben een jarenlange ervaring met het opleiden van instructeurs. Ook hebben we in de loop van de tijd een prima beeld gekregen van de wensen en behoeften van onze cursisten. Daar is onze opleiding inmiddels volledig op afgestemd. Je weet dus zeker dat een opleiding bij FIRSTT aan je verwachtingen zal voldoen en dat er rekening is gehouden met alles wat er nodig is om jou efficiënt en doelgericht door je opleiding te loodsen.

Er wordt bij FIRSTT gewerkt met persoonlijke begeleiding in plaats van met klassikaal onderwijs. Dat geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo te studeren, langer stil te staan bij de onderdelen waar je meer aandacht aan wilt besteden en de materie die je al beheerst wat sneller te doorlopen. Bovendien garandeert FIRSTT jou een stageplaats, dus daar hoef je niet zelf achteraan.

De gemiddelde opleidingstermijn bedraagt 6 tot 8 maanden. Je studeert veelal vanuit huis zodat je de opleiding goed kunt combineren met andere belangrijke sociale verplichtingen. Natuurlijk is dit voor een ieder verschillend daarom krijg je dan ook een persoonlijke begeleiding zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Bekijk het aanbod van FIRSTT
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834