eLearning eXpert Group

Wie zijn wij?

De eLearning eXpert Group is een jong bedrijf, maar kan steunen bijna 20 jaar e-learning ervaring. Al onze diensten zijn gericht op toepassing binnen een zakelijke omgeving, dus voor bedrijven en non-profit organisaties en altijd met het (bedrijfs)doel in het achterhoofd.

We leveren een aantal diensten op het gebied van e-learning:

  1. Opleidingen en kortere trainingen voor trainers, consultants en coaches die hun eigen kennis willen omzetten naar inspirerende e-learning. Vaak als aanvulling op hun live activiteiten. Daarnaast hebben we de praktijkgerichte Vakopleiding E-Learning Specialist opgezet. Deze vakopleiding, op HBO-niveau, is bestemd voor iedereen die in opdracht van anderen professionele e-learning wil ontwikkelen en daarvan zijn/haar beroep wil maken.
  2. We leveren het EasyLearning LMS: een privé LMS met een uitgebreide functionaliteit en toch betaalbaar. Het beheer en onderhoud wordt volledig uit handen genomen van de klant.
  3. We ontwikkelen e-learning programma’s in opdracht en zorgen voor audio, video, toetsen en andere interactieve werkvormen. Zodat er maatwerk trainingen ontstaan die de deelnemers graag volgen en waarbij ze de leerdoelen behalen.
Bekijk het aanbod van eLearning eXpert Group
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834