Dutch Drone Academy

Wie zijn wij?

Sinds 2013 is Dutch Drone Academy een van de eerste en meest succesvolle dronescholen én de enige drone leermiddelen ontwikkelaar en uitgever van Nederland. Onze organisatie beschikt over tal van erkenningen (RTF, ROC, ROC-Light, Attest Klasse 2) en ontwikkelt zélf de leerboeken voor haar opleidingen, alsook voor andere drone-scholen en het MBO. Gaat het om de beste drone-opleiding, een professionele drone operatie (van concertregistratie tot inspectie) of het ontwikkelen van maatwerk drone-leermiddelen, dan ben je bij Dutch Drone Academy aan het beste adres!

Op 31 december 2020 is Dutch Drone Academy door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat erkend als ‘Qualified Entity’, waardoor wij ook Europese drone-opleidingen en examens mogen verzorgen.

DDA beschikt over een grote digitale leeromgeving die zij zelf beheert voor het bekostigd onderwijs en grote, internationale organisaties die onbemande luchtvaart in hun businessmodellen willen integreren. Doordat wij hoogwaardige (tevens online) leermiddelen vanaf 2016 ontwikkelen voor het (bekostigd) onderwijs, konden wij bij de introductie van de EASA (EU) drone wet- en regelgeving op 31 december 2020, voor de laagste prijs in de markt, deze leermiddelen beschikbaar stellen voor alle dronevliegers in Nederland (en andere lidstaten uiteraard).

Immers: hoe meer dronepiloten de regels kennen, des te veiliger ons luchtruim en de Europese dronesector!

Bekijk het aanbod van Dutch Drone Academy
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834