DON Opleidingen

Wie zijn we?

Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Met ruim vijftig ervaring kennen wij als geen ander het belang van ontzorgen, innoveren en het bieden van opleidingen die voor een breed publiek geschikt zijn. Dat begon ooit met het letterlijk luisteren naar de vragen van (potentiële) klanten. Hadden zij behoefte aan een heftruck- of EHBO-cursus? Dan zorgden wij ervoor dat ze die konden volgen. Die mindset resulteerde uiteindelijk in een assortiment van ruim honderd beroepsopleidingen. 

Stopt dat onze innovatiedrang als totaalopleider? Absoluut niet! Onze opleidingsadviseurs bouwen nog langdurige relaties met (nieuwe) klanten op en helpen hen met:

  • Flexibele planningen: ook ’s avonds en in het weekend opleidingen;
  • Alternatieve lesvormen: naast klassikale opleidingen, ook e-learning, incompany en virtuele klas;
  • Maatwerkopleidingen: een EHBO-cursus speciaal voor beroepschauffeurs? Bij ons kan het!

Bekijk direct ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons opleidingsadviseurs staan je graag te woord.

Bekijk het aanbod van DON opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834