Coniche

Dé opleider voor klantcontact specialisten

De visie van Coniche is om Nederland klantgedreven te maken: met de praktijkgerichte e-learnings, trainingen en erkende opleidingen zetten we hiermee een stap richting klantgedreven Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring is Coniche dé specialist op het gebied van het ontwerp, de inrichting en optimalisatie van klantcontact. Met een compleet aanbod op verschillende niveaus bevorderen Coniche de groei van huidige en toekomstige professionals in customer service.

Coniche weet van klanten

Een slogan die de combinatie van de kennis en aanpak, nuchter en oer-Hollands beschrijft. Coniche is overtuigd dat het vakgebied altijd in beweging is, op alle verschillende fronten. Dát is de reden waarom Coniche de kennispartner is op het gebied van klantcontact.

Coniche is een modern, no-nonsense opleidingsinstituut, dat het hoogste rendement wil behalen uit organisaties en mensen. De kracht ligt in opleidingen op het snijvlak van marketing, verkoop en klantenservice. ‘Customer management’ wordt dit overkoepelende vakgebied genoemd. De insteek van Coniche is creatief en innovatief, waarbij waarden als integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De persoonlijke aanpak en benadering die wordt gehanteerd sluit zoveel mogelijk aan bij de individuele situatie van de deelnemers.

Coniche Business School

Vanuit Coniche Business School worden erkende opleidingen verzorgd op MBO, Post Hbo en MBA niveau. Er wordt een doorgaande leerweg geboden voor klantcontactprofessionals: van medewerker tot middenkader en hoger management.

De belofte van Coniche: direct rendement

Wat zit er in voor het bedrijf? Bij de post-hbo en MBA opleiding eist Coniche voor je verbeterplan een minimaal rendement van € 10.000 om te kunnen slagen. Op deze manier verdien je de opleidingsinvestering direct terug. In werkelijkheid ligt het gemiddeld behaalde rendement voor de organisatie op € 100.000.
 
Alle opleidingen en trainingen van Coniche zijn erop gericht om direct concreet resultaat op te leveren voor de jou, de organisatie en niet in de laatste plaats de klanten. Het feitelijke resultaat voor jouw organisatie is een voorwaarde om af te kunnen studeren aan de erkende post-hbo en Executive MBA opleidingen. En dat is niet alles! Door de didactiek Action Learning levert elk college en training praktische tips en trucs op die je direct kunt toepassen in jouw werkomgeving.

Wat vinden de studenten van Coniche?

Patrick Kauw, oud-student, vertelt in deze video waarom hij heeft gekozen voor twee opleidingen bij Coniche Business School en hoe hij de opleidingen heeft ervaren.

Ruim aanbod aan training, coaching en e-learning

Naast erkende opleidingen heeft Coniche ook een ruim aanbod aan training, masterclasses, coaching en e-learning.
Bekijk het aanbod van Coniche
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834