Computrain

Zo ben jij klaar voor de IT van morgen

Ontdek Computrain, de toonaangevende IT-praktijkopleider in Nederland. Met meer dan 40 jaar expertise en ervaring helpt Computrain jou verder in IT. Kies uit de ruim 900 trainingen, opleidingen, certificeringen en examens. Met een opleiding van Computrain ben jij klaar voor de IT van morgen.

IT is overal

Of je nu IT-professional bent, manager of winkelmedewerker: vroeg of laat kruist IT je pad. Computrain begon in een periode waarin de meeste werknemers nog niet met computers werkten. Maar ook toen speelde informatietechnologie al een belangrijke rol: bij bedrijfsveranderingen bijvoorbeeld. Zoals we weten is de rol van IT met de jaren enorm gegroeid. En tegenwoordig zijn bedrijven en hun resultaten onlosmakelijk aan IT-processen verbonden.

Ga vooruit

IT optimaal benutten? Dat begint bij het scholen van medewerkers. Wat zijn de vernieuwingen op IT-gebied? En hoe beïnvloeden die veranderingen ons gebruik van IT? De wereld wordt sneller en slimmer. En dat vraagt om een continue ontwikkeling in kennis, vaardigheden en competenties. Daarom heeft Computrain een ruim aanbod in de vakgebieden Office & Adobe, Beheer, Development, Business IT, Projectmanagement en soft skills.  Wil je de ontwikkelingen op IT-gebied bij blijven benen? De opleidingen en trainingen van Computrain helpen je vooruit!

Begin vandaag met de IT van morgen

Van trainingen tot certificeringen en van MBO tot HBO en volledige Masteropleidingen. Bij Computrain ben je klaar voor de IT van morgen. En in welk vakgebied je ook werkt: alle opgedane kennis kun je direct in de praktijk toepassen. Wil jij ook vooruit met IT? Bekijk dan het volledige aanbod. En schrijf je vandaag dan nog in!

Bekijk het aanbod van Computrain
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834