Brain Box

Wie zijn wij?

Brain Box, opgericht in 1989, is toonaangevend op het gebied van mediatrainingen in Nederland. De trainers van Brain Box zijn expert op hun gebied: ze werken in de communicatiebranche, bij de media of hebben daar gewerkt.

Wat doen wij?

Brain Box is sinds jaren marktleider in professioneel praktijkgerichte mediatrainingen, maar ook onze presentatietrainingen worden door onze klanten met een hoog cijfer gewaardeerd. Brain Box verzorgt (Engelstalige) trainingen voor zowel bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen als voor het midden- en kleinbedrijf.

Waar kun je ons vinden?

Brain Box beschikt over een eigen trainingslocatie in Hilversum, op het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s. In onze tv-studio’s en lesruimtes kunnen we het trainen van levensechte media-optredens en presentaties faciliteren. 

Bekijk het aanbod van Brain Box
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834