Boertien Vergouwen Overduin

Trainingen die het verschil maken

Boertien Vergouwen Overduin is dé specialist in effectieve trainingen. Trainingen van Boertien Vergouwen Overduin spelen maximaal in op jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. Zodat jij het verschil kunt maken. Voor jezelf, binnen je organisatie.

Meer dan 45 jaar specialist in trainingen

Trainen zit in het DNA van Boertien Vergouwen Overduin. Al meer dan 45 jaar zijn ze de uitvinders en vernieuwers van professionele trainingen in Nederland. Alle trainingen van Boertien Vergouwen Overduin zijn wetenschappelijk onderbouwd. Zo weet je zeker dat je alle handvatten krijgt om door te groeien. Binnen je beroep, maar ook als mens.

Haal eruit wat erin zit

Jezelf onderscheiden binnen je organisatie? Dat start bij het ontwikkelen van je vaardigheden. Daarmee lever je namelijk een waardevolle bijdrage aan je organisatie. Boertien Vergouwen Overduin houdt als vuistregel: iets nieuws leren? Dat lukt het alleen als het aansluit op jouw ontwikkelbehoefte. Daarom halen ze bij jou eruit wat er al in zit.

Start nu bij Boertien Vergouwen Overduin

Van HBO-programma’s tot Post Bacheloropleidingen: bij Boertien Vergouwen Overduin werk je altijd met een resultaatgerichte aanpak. Met ervaren trainers, acteurs én realistische praktijkvoorbeelden. Krijg meer inzicht in het effect van jouw handelen. Behaal je leerdoelen en schrijf je vandaag nog in voor een opleiding of training bij Boertien Vergouwen Overduin.

Bekijk het aanbod van Boertien Vergouwen Overduin
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834