BLOM Opleidingen

Wie zijn we?

BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen we al meer dan 25 jaar met een goede reden. Waar we ooit zijn begonnen als organisatie die zich bezig hield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen we al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is. Niet alleen om de veiligheid voor de chauffeur en in het magazijn te vergroten, maar ook om de productiviteit te verhogen en het aantal schades en ongelukken in magazijnen te verkleinen. Heftruckchauffeurs vormen een belangrijke schakel in intern transport. Focus op hun kennis en vaardigheden is daarmee een must.

Wat doen we?

Om die reden maken wij als BLOM opleidingen ons sterk voor de chauffeurs intern transport. BLOM opleidingen heeft als missie om de intern transportwereld te verbeteren en de positie van de heftruckchauffeur te verheffen. Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis.

Bij BLOM opleidingen kun je een opleiding volgen voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker of aanslaan van lasten met de bovenloopkraan (hijsen).

Waar vind je ons?

BLOM opleidingen heeft 21 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij u of uw medewerker in de buurt. Bij BLOM opleidingen werken we uitsluitend met eigen instructeurs, zo behouden we onze kwaliteit en flexibiliteit. We beschikken daarom ook over erg veel verschillende startdata.

Certificeringen

BLOM opleidingen is NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd door Spiegel Certificering en CEDEO erkend voor open inschrijvingen en maatwerk. Dat betekent dat we bedrijfsgericht zijn, tevreden klanten hebben, een hoge kwaliteit bieden en daarin continuïteit tonen. Daar zijn we trots op. Als partner zijn we betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van de Code Gezond en Veilig Magazijn. Wij zijn de ideale partner op het gebied van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

Bekijk het aanbod van BLOM Opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834