ATVE

ATVE biedt veiligheidstrainingen voor vrijwel alle medewerkers die in hun werk te maken hebben met bepaalde risico’s – of ze nou in hoogspanningsmasten zitten, met gevaarlijke stoffen werken of in de buurt van een meterkast graafwerkzaamheden moeten uitvoeren. ATVE biedt een compleet aanbod van trainingen voor elke vereiste certificering, op alle mogelijke niveaus en geschikt voor medewerkers met allerlei functies. Cursisten die een training met succes afronden, beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig te werken en risico’s te herkennen en te voorkomen.

Veilig werken en risicobeperking vindt ATVE het belangrijkste startpunt voor het Nederlandse bedrijfsleven. ATVE wil de kennis over veilig werken bevorderen en het risicobewustzijn bij alle Nederlandse medewerkers vergroten met praktische trainingen en cursussen.

Praktische toepasbaarheid

ATVE werkt uitsluitend met trainers die beschikken over veel praktijkervaring. Cursisten waarderen de praktische insteek: ze kunnen de kennis uit de cursus direct in praktijk brengen. Bij ATVE draait het om de praktische toepasbaarheid. De trainingen bestaan dan ook uit een uitdagende mix van theorie en praktijk, waarbij ze effectieve, aansprekende werkvormen inzetten.

Vakgebieden

ATVE verzorgt diverse opleidingen in het kader van Stipel industrie & utiliteit en de Stipel PCE (BEI) voor onder andere Installatie- en Werkverantwoordelijke, Vakbekwaam Persoon en Voldoende Onderricht Persoon in zowel de laag- als in de hoogspanning. Verder biedt ATVE:

  • ETN trainingen
  • NEN trainingen
  • REWIC trainingen
  • VIAG trainingen
  • Trainingen voor TOA’s
  • HVK, MVK en OVK opleidingen
Bekijk het aanbod van ATVE
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834