Bij de Aram Academy heten wij u welkom in de wereld van Projectmanagement en Projectbeheersing. Als educatieve business unit van de Aram Group zijn wij kennispartners op gebied van Projectmanagement en Projectbeheersing en verzorgen wij; Opleidingen, Cursussen, Workshops en Softwaretrainingen. Dit doen wij voor starters in ons vak, senioren die verder willen leren en organisaties die zich verder willen ontwikkelen.

Onze docenten zijn senior consultants van de Aram Group en werken aan complexe technische projecten in de Scheepsbouw, Megajachtbouw, Civiel- en Utiliteitsbouw, Procesindustrie, Energie, Mobiliteit en Gebiedsontwikkeling. De kennis die wij doceren komt dan ook direct uit onze praktijk en werkomgeving, waardoor de informatie/cursus altijd actueel blijft. Vanaf idee fase tot en met oplevering en onderhoud kunnen wij u uitleggen hoe u uw projecten kunt managen en beheersen. Hierdoor heeft u direct resultaat van onze kennisdeling en weten veel gerenommeerde bedrijven ons te vinden.

De basis van Aram Academy ligt in Nederland, waar wij cursussen en trainingen verzorgen in onze eigen klaslokalen in Capelle aan den IJssel, Rotterdam. Tijdens deze cursussen spreken wij Nederlands en proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van Nederlandstalig cursusmateriaal. Hiernaast verzorgen wij Online-cursussen in de Engelse taal voor vooral onze internationale klanten, en deels ook voor individuen in met name de regio's Europa, Midden-Oosten en Afrika. Internationalen krijgen afsluitend ook een Nederlands certificaat.
 
Bij de Aram Academy bent u welkom. Een plek waar honderden studenten hun carrière zijn begonnen. Een omgeving waar vaardigheden worden geleerd en competities worden getraind. Onderwijs voor mensen die vooruitdenken, kostenbewust zijn, samenwerken, analyseren, adviseren en nadenken voordat ze iets doen. Kortom, wereldburgers die ambitieus zijn en van elk project een succes willen maken.

Bekijk het aanbod van Aram Academy
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834