Onderzoeksrapport: Bezinning leidt tot inzicht

Continu leren is relevanter dan ooit

Door de lockdown kwamen in 2020 verschillende sectoren tot stilstand. Waar kantoormedewerkers voor een groot deel vanuit huis hun werk konden doen en waar productiemedewerkers in aangepaste vorm hun taken op de werkvloer konden blijven uitvoeren, kwam de klap in bijvoorbeeld de horeca, de reisbranche en de retail erg hard aan. Voor hen die via thuiswerken hun taken konden blijven uitvoeren, veranderde er desalniettemin veel. Alle processen moesten online plaatsvinden, om te beginnen communicatie en samenwerking. En hoewel iedereen de tools daarvoor, zoals Skype, Teams of Zoom, gaandeweg onder de knie kreeg, bleek wel dat bepaalde vaardigheden essentieel zijn in de nieuwe realiteit. 

Zijn medewerkers door COVID-19 en de lockdown anders gaan kijken naar het nut en de noodzaak van leren en opleiden? Hebben zij juist in deze uitzonderlijke situatie nieuwe dingen geleerd en wat kunnen leidinggevenden bijdragen in het faciliteren van continu leren? Dit soort vragen hebben wij aan ruim 1000 medewerkers in loondienst voorgelegd; de antwoorden hebben wij voorzien van een analyse en gebundeld in het onderzoeksrapport ‘Bezinning leidt tot inzicht: Continu leren is relevanter dan ooit’, dat je nu gratis kunt aanvragen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.

 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834