Lindenhaeghe is een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het uitgangspunt hierbij is dat continuïteit en verbetering van zowel kennis als vaardigheden op een deskundige en prettige manier geborgd wordt. Bij Lindenhaeghe staan we voor een leven lang ontwikkelen met een glimlach.

Wie op de juiste manier investeert in zichzelf, overtreft! Als het gaat om (financiële) kennis maar zeker ook op het gebied van ‘toekomstproof’ vaardigheden. Bij Lindenhaeghe zijn deze disciplines onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het geheel is zo meer dan de som der delen.

Met onze Wft- en PE-opleidingen zijn wij al jaren marktleider. Met deze opleidingen leg je een solide basis voor jouw (financiële) carrière. Onze flexibele en betaalbare branche-opleidingen en examens bieden je vervolgens verdiepende kennis: zo kun jij je verder ontwikkelen. Daarbij mogen natuurlijk de vaardigheidstrainingen niet ontbreken; vaardigheden en future skills zijn nodig om klaar te zijn en te blijven voor de baan van de toekomst.

Hoge slagingspercentages, een funfactor als het om opleiden gaat en een toegankelijke manier om jezelf te ontwikkelen. Samen komen we tot het beste resultaat. Het is onze missie om professionals zoals jij te helpen je competenties duurzaam te ontplooien. Met jouw persoonlijke roadmap als uitgangspunt, ligt de weg voor je open.

Bekijk het aanbod van Lindenhaeghe
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834