Aanvraag opleiding

Wist je dat het aanbod in de catalogus is samengesteld op basis van thema’s die belangrijk zijn binnen Stedin? En dat je voor de meeste opleidingsvragen dus in de catalogus terecht kunt? Kan je hier geen geschikte opleiding vinden voor jezelf of voor een groep, dan kan je via dit formulier hulp krijgen bij het vinden van de juiste opleidingen. Of deze direct aanvragen als je al weet wat jij of jouw collega’s willen leren. Klik hiervoor op één van onderstaande buttons.

Maak je aanvraag compleet

Ik wil graag hulp bij het maken van mijn keuze

Ben je er nog niet helemaal uit welke opleiding jij of je collega’s wilt volgen en bij welke opleider? Vul dan via onderstaande button je persoonlijke gegevens in. Wij nemen dan contact met je op om je verder op weg te helpen.

Opleidingsadvies aanvragen

Ik weet welke opleiding ik wil volgen

Wil jij of je collega's graag een opleiding volgen die niet in het huidige leeraanbod staat? Vul via onderstaande button je persoonlijke én opleidingsgegevens in. Jouw aanvraag wordt dan zo snel mogelijk verwerkt.

Opleiding buiten catalogus aanvragen

Kom je ergens niet uit of heb je andere vragen? Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact op via lerenbijstedin@opleiding.nl of bel ons op 035 – 7 506 114. Wij helpen je graag verder!