Praktische informatie

Hier tref je per opleiding de meest relevante informatie aan, zoals informatie over de doelgroep, het programma, de startmaanden en kosten. Ook andere praktische zaken die belangrijk voor je kunnen zijn, vind je hier.

Uitstekende informatievoorziening

Je zult merken dat je op deze website en via e-Connect al direct de antwoorden op de meeste vragen vindt. Maak vooral gebruik van e-Connect als je een opleiding of training volgt. Voor vragen waarop je het antwoord niet op e-Connect terugvindt, kun je telefonisch of via internet contact opnemen met de opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag verder. Ze zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Telefoonnummer?

Flexibele planning en aanpak

De opleidingen zijn zeer flexibel en kennen verschillende startmomenten per jaar. Bij de beschrijvingen van de opleidingen vind je daar duidelijke informatie over. Als je eenmaal bent ingeschreven, zie je op e-Connect de exacte data waarop jouw opleiding start overzichtelijk weergegeven, net als de onderdelen van je opleiding.

Studiematerialen

Je maakt gebruik van diverse studiematerialen, zoals literatuur in de vorm van een boek of studiemap, en de online leeromgeving op e-Connect. De kwaliteit van het materiaal is essentieel voor de kwaliteit van de opleiding. Voor de opleidingen wordt daarom het meest actuele studiemateriaal geselecteerd, ontwikkeld door de beste auteurs en uitgevers. Daarbij krijg je uitsluitend toonaangevende literatuur, die ook praktisch bruikbaar is na je opleiding. Je ontvangt alle benodigde informatie en studiematerialen ongeveer twee weken voor de start van de opleiding of training. Als je je laat aanmeldt, dan ontvang je zo snel mogelijk het benodigde studiemateriaal. Wat jouw situatie ook is, je wordt altijd goed, volledig en tijdig geïnformeerd, zodat je goed voorbereid deelneemt aan de opleiding. Bij verzending naar het buitenland wordt de kostprijs plus 10% administratiekosten in rekening gebracht.

Landelijk instituut met verschillende opleidingsplaatsen

Het aanbod van opleidings- en trainingsplaatsen is zeer groot. Er is er dus altijd een opleiding bij jou in de buurt. Voor elke opleiding en training wordt aangegeven waar, op welke dag of avond, en op welk tijdstip je deze kunt volgen. Er wordt gebruikgemaakt van uitstekende locaties die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer, en die beschikken over moderne onderwijsfaciliteiten. Het kan zijn dat specifieke opleidingen niet plaats kunnen vinden op de locatie die je eerste voorkeur heeft. In goed overleg wordt met jou dan naar het best passende alternatief gezocht.

Opleidingsplaatsen:

Alkmaar
Almere
Alphen aan de Rijn
Amersfoort
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Bergen op Zoom
Breda
Den Bosch
Den Haag
Eindhoven
Enschede

Gouda
Groningen
Haarlem
Hilversum
Hoogeveen
Leeuwarden
Maastricht
Middelburg
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Veenendaal
Zwolle

Inhalen bijeenkomsten

De opleidingen richten zich speciaal op mensen met een drukke baan. Daardoor kan het voorkomen dat je een bijeenkomst mist. Vaak bestaat er de mogelijkheid om, als de planning het toelaat, gemiste bijeenkomsten in een andere plaats of op een andere avond of dag in te halen. Overleg dit altijd vooraf via e-Connect met je opleiding en met je docent.

Kleine studiegroepen

De studiegroepen zijn klein. Zo ontstaat er veel ruimte voor discussie en is er aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Je deelt je ervaringen met je medestudenten. Zo leer je van jouw docent en van je medestudenten en hoor je hoe het er in andere organisaties aan toegaat. Bovendien breid je zo je netwerk uit. Boeiend, leerzaam en inspirerend!

Kosten en fiscale voordelen

Btw

Alle genoemde kosten zijn exclusief btw. Bij alle opleidingen en trainingen komt nog 21% btw. Dit geldt niet voor de opleidingen op MBO-niveau 2, 3, en 4, de volledige HBO-Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen. Deze wettelijk erkende opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Kan jouw organisatie geen btw terugvorderen? Dan is er de voordelige mogelijkheid je opleiding of training vrij van btw te factureren. Je betaalt dan het bedrag exclusief btw, plus 10% opslag. Dit is aanzienlijk minder dan het totaalbedrag inclusief btw.

Ben je particulier en betaal je je opleiding zelf? Dan hoef je voor geen van de opleidingen btw te betalen. Voor trainingen betaal je wel 21% btw. Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten betaal je altijd 6% btw. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Betaalbare kwaliteit en fiscale voordelen voor werkgevers

De opleidingen worden op efficiënte wijze georganiseerd en aangeboden op meerdere locaties in Nederland. Zo wordt topkwaliteit gecombineerd met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Bovendien kun je gebruikmaken van de interessante fiscale voordelen die gekoppeld zijn aan opleiden en ontwikkelen.
 

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag je vragen. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 21:00 en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  • 088 93 90 000
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/persoonlijk-advies-desktop.jpg?ext=.jpg

Help mij te kiezen

Vind je het lastig om een opleiding te kiezen? Daar helpen wij je graag bij. Doorloop de keuzehulp in vier stappen en vind een opleiding die bij je past.

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/icon-book.png?ext=.png

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/icon-book.png?ext=.png

95.500

Mensen per jaar die een deeltijd opleiding starten
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/icon-book.png?ext=.png

7,7

Gemiddelde waardering van bij Opleiding.nl aangesloten opleiders