Financieel dienstverlener

Financieel dienstverlener

Een leven lang leren is van groot belang voor financieel dienstverleners. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor jou als werkgever. Een hele uitdaging, want hoe stimuleer je vakmanschap in je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat werknemers aantoonbaar vakbekwaam zijn en blijven? En hoe houd je zicht op hun ontwikkeling én grip op de kosten?

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Opleiding.nl biedt namelijk verschillende oplossingen om je zo veel mogelijk te ontzorgen in het opleiden van je medewerkers. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek.

Gesprek aanvragen

Wat kan Opleiding.nl betekenen voor jou als financieel dienstverlener?

Opleiding.nl biedt je een complete oplossing om het opleiden van je medewerkers zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Dat doen we aan de hand van vier thema’s:

Instroom

Met het oog op de banen die lastig te vervullen zijn binnen de financiële dienstverlening, zul je extra je best moeten doen om op te vallen bij werkzoekenden. Zij zoeken steeds meer naar werkgevers die hen de ruimte geven zich te ontwikkelen. Met het uitgebreide aanbod en eenvoudige zoek-en-boek-systeem van Opleiding.nl kun je eenvoudig aan deze vraag voldoen.

Doorstroom

Door precies die opleidingen aan te bieden die je medewerkers nodig hebben, zorg je voor een toename van creativiteit, innovatie en veranderkracht in je organisatie. Dat zorgt er niet alleen voor dat je medewerkers gemotiveerd blijven, maar zorgt er ook voor dat ze breder inzetbaar zijn.

Uitstroom

Bij goed werkgeverschap hoort ook dat je medewerkers die uit moeten stromen helpt hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dit is een stuk eenvoudiger wanneer je toegang hebt tot het meest complete opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener.

Kostenverlaging

Via Opleiding.nl krijgen je medewerkers alleen les van de beste opleiders, zoals NIBE-SVV. Hierdoor ben je verzekerd van de hoogst mogelijke leeropbrengst. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de opleidingen via een All You Can Learn-abonnement af te nemen, waarmee je medewerkers onbeperkt kunnen leren voor een vast bedrag per jaar. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om met behulp van 24/7 realtime rapportages altijd een vinger aan de pols te houden.

Het meest complete aanbod voor de financieel dienstverlener

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij het opleiden van je medewerkers, werken wij samen met de grootste opleidingsinstituten van Nederland. Daaronder valt vanzelfsprekend ook NIBE-SVV, de opleider voor de financiële dienstverlening. NIBE-SVV biedt een compleet opleidingsaanbod voor de financieel dienstverlener, van wettelijk verplichte opleidingen zoals Wft tot branche-erkende vaktechnische opleidingen.

En hebben je medewerkers behoefte aan een opleiding die niet in het aanbod van NIBE-SVV zit? Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van hun soft skills? Geen enkel probleem. Via Opleiding.nl heb je namelijk ook toegang tot het aanbod van onze andere opleidingspartners. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een training persoonlijke effectiviteit van Boertien Vergouwen Overduin of een Office-training van IT-specialist Computrain.

All You Can Learn

Wil je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Opleiding.nl? Kies dan voor ons All You Can Learn-abonnement. Hiermee bied je je medewerkers de gelegenheid om zich onbeperkt te ontwikkelen voor een vast bedrag per jaar. 

Kies je voor het All You Can Learn-abonnement, dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Een vast bedrag per medewerker per jaar;
  • onbeperkt leren voor alle medewerkers, zonder drempels;
  • onbeperkte keuze uit het opleidingsaanbod van de opleiders achter Opleiding.nl, waaronder NIBE-SVV; 
  • diverse opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom, e-learning en blended learning;
  • full service dienstverlening met een vast accountteam;
  • een met jou afgestemde, op maat gemaakte catalogus, dus altijd relevant voor je organisatie.

Aanvullende mogelijkheden

Welke diploma’s hebben je medewerkers? Hebben ze wel de juiste diploma’s om te mogen adviseren? En zijn ze aantoonbaar actueel vakbekwaam voor het uitvoeren van hun werkzaamheden? Toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) eist dat je daar inzicht in geeft. Hierbij biedt het License2Operate dashboard van NIBE-SVV uitkomst. Hiermee kun je de gegevens over de vakbekwaamheid van je medewerkers overzichtelijk weergeven. Dit biedt je eenvoudig overzicht, inzicht en een sturingsmiddel om ervoor te zorgen dat medewerkers aan de verplichtingen voldoen.

Interesse?

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen ontzorgen in het opleiden, inspireren en aantoonbaar vakbekwaam houden van je medewerkers? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met een van onze accountmanagers en/of download de brochure.

Opleiding.nl Zakelijk