Opleiding.nl voor accountantskantoren

Opleiding.nl voor accountantskantoren

Een leven lang leren is van groot belang voor accountants. Het vak is volop in beweging en de rol van de accountant verandert door de toenemende automatisering. In het faciliteren van een leven lang leren is een belangrijke rol weggelegd voor jou als werkgever. Een hele uitdaging, want hoe stimuleer je je medewerkers om verder te leren? Hoe zorg je dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen? En hoe houd je zicht op hun ontwikkeling én grip op de kosten?

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Opleiding.nl biedt namelijk verschillende oplossingen om je hier zoveel mogelijk in te ontzorgen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek.

Gesprek aanvragen

Een leven lang leren voor accountants – hoe gaat dat nu?

Voor veel accountantskantoren is het behouden van overzicht in het opleidingsproces van de medewerkers een hele uitdaging. Vaak bepalen de medewerkers zelf waar zij hun opleiding tot AA of RA volgen, waardoor er met veel verschillende partijen wordt gewerkt. Deze versnippering heeft verschillende nadelen:

 • Het is moeilijk om overzicht en controle te bewaren over de ontwikkeling van de medewerkers.
 • De administratieve afhandeling is bewerkelijk.
 • HR is veel tijd kwijt aan opleidingsgerelateerde zaken.
 • Er is minder uniformiteit in niveau.
 • Sturing op kosten is moeilijk.

Hoe kan het anders?

Opleiding.nl helpt je om het opleiden van je medewerkers zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een betere instroom, doorstroom en uitstroom van je medewerkers en voor het verlagen van de kosten. 

Wat kan Opleiding.nl betekenen voor jouw accountantskantoor?

 • Toegang tot het meest complete opleidingsaanbod voor de accountancybranche.*
 • Opleidingen van de beste opleiders van Nederland, waardoor je verzekerd bent van de hoogst mogelijke leeropbrengst.
 • Een uitgebreid aanbod PE-trainingen, waarmee je medewerkers aan hun PE-verplichting kunnen voldoen.
 • Inzicht in de mate waarin je medewerkers voldoen aan hun PE-verplichting. (Hiervoor werken wij momenteel aan de ontwikkeling van een PE-tool.)
 • Een eenvoudig zoek-en-boeksysteem, waarin je medewerkers altijd precies de juiste opleiding vinden. 
 • De mogelijkheid om een All You Can Learn-abonnement af te nemen, waarmee je medewerkers onbeperkt kunnen leren voor een vast bedrag per jaar.

*Op dit moment zijn wij in gesprek met universiteiten om naast het aanbod voor AA-accountants ook een compleet aanbod voor RA-accountants op te nemen.

Het meest complete aanbod voor de accountancybranche

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij het opleiden van je medewerkers, werken wij samen met de grootste opleidingsinstituten van Nederland, waaronder Markus Verbeek Praehep. Hebben je medewerkers behoefte aan een opleiding die niet in het aanbod van deze opleiders zit? Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van hun soft skills en ICT-vaardigheden? Geen enkel probleem. Via Opleiding.nl heb je namelijk ook toegang tot het aanbod van onze andere opleidingspartners. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een training Persoonlijke Effectiviteit van Boertien Vergouwen Overduin of een Office-training van IT-specialist Computrain.

All You Can Learn

Wil je optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van Opleiding.nl? Kies dan voor ons All You Can Learn-abonnement. Hiermee bied je je medewerkers de gelegenheid om zich onbeperkt te ontwikkelen voor een vast bedrag per jaar. 

Kies je voor het All You Can Learn-abonnement, dan kies je voor de volgende voordelen:

 • Een vast bedrag per medewerker per jaar.
 • Onbeperkt leren voor alle medewerkers, zonder drempels.
 • Onbeperkte keuze uit het opleidingsaanbod van de opleiders achter Opleiding.nl, waaronder Markus Verbeek Praehep.
 • Diverse opleidingsvarianten: klassikaal, virtual classroom, e-learning en blended learning.
 • Full service dienstverlening met een vast accountteam.
 • Een met jou afgestemde, op maat gemaakte catalogus, dus altijd relevant voor je organisatie.

Interesse?

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen ontzorgen in het opleiden, inspireren en aantoonbaar vakbekwaam houden van je medewerkers? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met een van onze accountmanagers en/of download de brochure.

Opleiding.nl Zakelijk