Opleiding.nl voor uw organisatie

Zakelijk inlogomgeving

Ga naar onze zakelijke omgeving voor bestaande klanten via onderstaande button.

Inloggen

Opleiding.nl voor uw organisatie

Als het gaat om het opleiden en trainen van uw medewerkers, dan had u voorheen twee opties:

  • Rechtstreeks werken met diverse opleiders. Nadeel: dit kost u veel werk en energie.
  • Werken met een tussenpersoon. Nadeel: u heeft alleen indirect contact met de opleiders die uw medewerkers opleiden.

De markt van opleidingen en trainingen is bovendien erg onoverzichtelijk en complex. Naar onze overtuiging zit die complexiteit de beweging om te leren in de weg.

Een nieuwe manier van opleiden

Daarom hebben de opleiders van NCOI Groep hiervoor een oplossing bedacht, in de vorm van een nieuw opleidingsplatform: Opleiding.nl. Daarmee heeft uw organisatie in één keer de beschikking over het meest uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige opleidings- en trainingsaanbod voor werkenden in Nederland. Bij ons kiest u uit meer dan 2.000 opleidingen, trainingen en cursussen op MBO-, HBO- en Masterniveau en uit verschillende vakgebieden, waaronder: administratief en secretarieel, IT, communicatie, persoonlijke effectiviteit en zorg. Groot voordeel daarbij is dat u direct contact heeft met de opleiders en de inhoudsdeskundigen zelf.

Wat biedt Opleiding.nl:

  • Volledig dekkend aanbod met oplossingen voor uw ontwikkelvraag; op ieder gewenst niveau en met alle mogelijke erkenningen.
  • State-of-the-art functionaliteiten, wat optimale ontzorging betekent voor u en uw medewerkers.
  • Persoonlijk advies en begeleiding

Bij ons staat uw organisatie centraal

Opleiding.nl stelt het belang van uw organisatie en medewerkers centraal. Wanneer uw medewerkers een opleiding of training zoeken, kunnen zij via Opleiding.nl snel en eenvoudig een keuze maken. Vanuit Opleiding.nl staan bovendien 250 studieadviseurs klaar om uw medewerkers een passend opleidingsadvies te geven per e-mail, chat of telefoon.

Benieuwd hoe de samenwerking met Opleiding.nl wordt ervaren? Maak dan kennis met een aantal van de toonaangevende organisaties die reeds een samenwerking met Opleiding.nl zijn aangegaan:

216 Accountants
Octas

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Over ons

Opleiding.nl is opgericht door de opleiders van NCOI Groep, die voor 15.000 organisaties opleidingen en trainingen verzorgen. Jaarlijks leiden deze opleiders 200.000 werkenden op. Studenten krijgen daarbij les van ruim 3.500 docenten die zelf ook werken in het vakgebied waarin zij lesgeven.
Juist in deze tijd is het enorm belangrijk om verder te groeien en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Precies daarom ontwikkelden wij Opleiding.nl, de online opleidingswijzer voor volwassenen. Op Opleiding.nl vinden werknemers alle opleidingen en trainingen die zij nodig kunnen hebben voor hun werk, binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus. Zij kunnen zich bovendien rechtstreeks inschrijven voor de gevonden opleiding, inclusief laagsteprijsgarantie. De perfecte combinatie van gebruiksgemak en zekerheid.