Training Smart Contracts Programmeren

Automatiseer uw contracten

Vanaf

€ 1.461,25

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Smart contracts hebben de potentie om hele bedrijfsprocessen te veranderen. Papierstromen kunnen volledig geautomatiseerd worden. Maar dit brengt ook risico’s met zich mee op het vlak van risk, compliance en fraude. Wilt u meer weten over smart contracts? In deze training van onze businespartner Computrain leert u hoe deze contracten eruitzien, hoe ze werken en wat ervoor nodig is om ze op te stellen. Door de praktijkgerichte aanpak kunt u de opgedane kennis meteen in de dagelijkse praktijk toepassen.

Doelgroep

Deze training is zeer interessant voor juristen, programmeurs, riskmanagers en auditors die direct of indirect met smart contracts werken of zullen gaan werken.

Vooropleiding

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Heeft u nog geen kennis van blockchain, dan adviseren wij de Training Blockchain.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Doel en opzet

Het intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren trainer begeleidt u uitstekend in het leggen van de koppeling naar uw eigen praktijk.

Studiebelasting en duur

Deze training bestaat uit 2 dagen.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Conceptueel - Wat is blockchain? Wat is een smart contract? Hoe werkt een smart contract? Wat zijn de conceptuele elementen van een smart contract?
  • Technisch - Technische elementen van een smart contract
  • Inleiding in de smart-contractprogrammeertaal Solidity
  • Smart contracts programmeren
  • Governance, Risk en Compliancy (GRC) rondom smart contracts - Risico denken, veelvoorkomende fraudes en de belangrijkste wet- en regelgevingaspecten die in een smart contract moeten worden aangekaart

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Smart Contracts Programmeren’.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Deze training bestaat uit 2 dagen. De trainingsdagen zijn aaneengesloten. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

 

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.266,-
Trainingsmateriaal
€ 75,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.450,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.461,25

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Training Smart Contracts Programmeren

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,8

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.