Projectmanagement en scrum

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel op projectmanagement. Net als werkwijzen uit...

Lees verder >

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel op projectmanagement. Net als werkwijzen uit de IT-branche, zoals agile en Scrum. In de verwachting betere resultaten te kunnen boeken in projecten....

Lees verder >

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel op projectmanagement. Net als werkwijzen uit de IT-branche, zoals agile en Scrum. In de verwachting betere resultaten te kunnen boeken in projecten. Weet jij hoe je als projectmanager hierop in moet spelen?

Trends & ontwikkelingen

Een aantal belangrijke...

Lees verder >

Projectmanagement en scrum: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Cialdini voegt 7e beïnvloedingsprincipe toe

Elke marketeer is ermee bekend: de 6 beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini. Tot nu toe was Cialdini van mening dat alle vormen van beïnvloeding onder een van deze principes konden worden ondergebracht. Daar is hij op teruggekomen, want nu heeft hij het principe ‘Unity’ toegevoegd. Vanaf nu spreken we dus van de 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Maar wat houdt dit nieuwe principe precies in?

Unity = gedeelde identiteit

Bij ‘Unity’ gaat het om een gedeelde identiteit tussen de beïnvloeder en degene die de beïnvloeder hoopt te beïnvloeden. Hoe meer een koper het gevoel heeft dat hij en de verkoper iets gemeen hebben, hoe sneller hij geneigd zal zijn iets van de verkoper aan te nemen (en vervolgens iets te kopen).

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Projectmanagement en scrum

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel op projectmanagement. Net als werkwijzen uit de IT-branche, zoals agile en Scrum. In de verwachting betere resultaten te kunnen boeken in projecten. Weet jij hoe je als projectmanager hierop in moet spelen?

Trends & ontwikkelingen

Een aantal belangrijke trends zullen de toekomst van het projectmanagement bepalen. De IT-branche is niet langer de enige branche die zich volledig op projectmanagement en scrum richt. Hierdoor verandert de hele zakenwereld.

Denk bijvoorbeeld aan de Agile methodologie. Andere industrieën, zoals marketing, financiën en constructie, zijn al begonnen met het toepassen van Agile. En dat is niet gek, want het is al bewezen dat de Agile methodologie communicatie verbetert en teams in staat stelt om makkelijker met veranderingen om te gaan. Bovendien zorgt Agile voor een hoger rendement. Steeds meer organisaties zullen daarom gaan omschakelen naar Agile. Maar hoe kunnen bedrijven zonder al te veel problemen omschakelen?

Daarnaast spelen technologische ontwikkelingen een belangrijke rol. Zo zullen de meeste kleinere bedrijven worden beïnvloed door het ‘Internet of Things’ en artificiële intelligentie. Dit zal vooral te zien zijn in software voor projectmanagement, maar ook in de rol van projectmanagement zelf. Als projectmanager moet je daarom op de hoogte zijn van dit soort ontwikkelingen. En nog belangrijker, hoe ga je er in de praktijk mee om?

Populaire opleidingen binnen Projectmanagement en Scrum zijn:

Master Projectmanagement

Worden de projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent steeds belangrijker? En wil je uitgroeien tot een succesvolle projectmanager? Deze Masteropleiding brengt je de vaardigheden, kennis en inzichten die je zoekt. Je ontwikkelt je tot een professional op het gebied van strategisch projectmanagement en bent na afronding een waardevolle, breed onderlegde gesprekspartner op alle managementniveaus. Een rol met enorm veel perspectief!

Training Agile Scrum Foundation

Agile en Scrum zijn niet al lang niet meer alleen voor de IT, maar worden in veel verschillende branches gebruik om producten en diensten te ontwikkelen. Wil jij ook op een flexibele, snelle manier producten en diensten ontwikkelen? En wil je dat jouw klanten die als waardevol ervaren? In de Training Agile Scrum Foundation leer je de basisbegrippen rondom Agile en Scrum volgens het Agile principe: ‘De brug bouwen, terwijl je erover loopt.’

Training Introduction to Scrum

De training Introduction to Scrum is een eerste kennismaking met de Scrum-methodiek. In één dag ga je onder vakkundige begeleiding van een ervaren scrum-trainer aan de slag met praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De trainer helpt je om meteen de koppeling te maken naar je dagelijkse praktijk.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000