Mindfulness

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust te worden van de kracht van mindfulness. Minder...

Lees verder >

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust te worden van de kracht van mindfulness. Minder stress en meer geluk bij de werknemer zorgen uiteindelijk ook voor een betere productiviteit. Een...

Lees verder >

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust te worden van de kracht van mindfulness. Minder stress en meer geluk bij de werknemer zorgen uiteindelijk ook voor een betere productiviteit. Een win-winsituatie voor werknemer én werkgever dus. Hoe gefocust ben jij?

Trends & ontwikkelingen

Mindfulness...

Lees verder >

Mindfulness: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Mindfulness

Grote bedrijven zoals Google en Twitter werken er al mee en ook kleinere bedrijven beginnen zich bewust te worden van de kracht van mindfulness. Minder stress en meer geluk bij de werknemer zorgen uiteindelijk ook voor een betere productiviteit. Een win-winsituatie voor werknemer én werkgever dus. Hoe gefocust ben jij?

Trends & ontwikkelingen

Mindfulness en yoga, het is inmiddels gemeengoed en hoort steeds meer bij ons dagelijks leven. Ook bedrijven zijn meer en meer actief in ‘conscious business’. De nieuwe spiritualiteit is een van de snelst groeiende vormen van met bewustzijn bezig zijn. Steeds meer mensen beseffen dat ze veel tijd besteden aan dingen die ze geen energie geven. Ze worden moe, kijken op maandag al uit naar het weekend en branden langzaam op. Mindfulness is volledig in het hier en nu aanwezig zijn. Met je volledige bewustzijn datgene doen waar je op dat moment mee bezig zijn. Er is geen interne dialoog gaande, geen beelden die bovenkomen. En als ze al komen, dan kun je ze direct weer laten gaan.

Mindfulness als basishouding binnen je bedrijf is iets anders dan gezamenlijk een yogasessie doen. Het gaat om het zorgen dat mindfulness en bewustwording in alle praktische activiteiten leeft. Volledige focus van je aandacht op het hier en nu. Grote organisaties zoals LinkedIn, Coca-Cola, Google en Twitter omarmen de mogelijkheid om hun medewerkers met mindfulness bezig te laten zijn. Van een werkbespreking tot het aangaan van een nieuw project. Van het opruimen van je bureau tot het behalen van deadlines. Met positieve resultaten zoals minder stress en uitval, meer productiviteit en vooral meer geluk van de medewerkers.

Populaire opleidingen binnen Mindfulness zijn:

Mindfulness

Wil jij werken met meer focus? Wil je beter luisteren en inzien wat een gegeven situatie nodig heeft? Wil je jouw impact, veranderkracht en creativiteit verder ontwikkelen? Dan is de training Mindfulness een goede keuze. In deze training krijg je alle tools om mindfulness toe te passen in je dagelijks werk en leven. Met deze training haal jij betere resultaten vanuit meer rust en zelfvertrouwen.

Vitaal en Gezond in Werk en Privé

Een goede fysieke gezondheid, maar ook emotie, gedrag en sociale omgeving spelen een belangrijke rol in een gezonde leefstijl. Dat is ook waar vitaliteit over gaat. In deze vitaliteitstraining leer je hoe jij je lichaam en geest in evenwicht brengt. Je leert hoe je een goede balans tussen je werk en privéleven vindt en houdt. Zo krijg jij een opgeruimd hoofd, meer energie en ervaar je meer tijd voor je relaties op het werk, met familie, vrienden en jezelf.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000