Loon- en salarisadministratie

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot...

Lees verder >

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot loondoorbetaling bij ziekte. Ontwikkel je tot een goede payroll-professional en blijf op de hoogte...

Lees verder >

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot loondoorbetaling bij ziekte. Ontwikkel je tot een goede payroll-professional en blijf op de hoogte van de meest recente veranderingen!

Trends & ontwikkelingen

De wereld lijkt nooit meer stil te staan: nieuwe...

Lees verder >

Loon- en salarisadministratie: 0 opleiding

Filteren

Filter

Onze beste opleidingen

Financieel voordeel

Persoonlijk finacieel voordeel

Levenlanglerenkrediet

<p>Ben je niet ouder dan 55 en overweeg je om in deeltijd een HBO- of Masteropleiding te volgen? Kijk eens of je in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Deze subsidieregeling van de overheid biedt aantrekkelijke mogelijkheden.</p>

Ben je niet ouder dan 55 en overweeg je om in deeltijd een HBO- of Masteropleiding te volgen? Kijk eens of je in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Deze subsidieregeling van de overheid biedt aantrekkelijke mogelijkheden.

Lees verder

Sinds het studiejaar 2017-2018 kan iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid voor studiekosten in het hoger onderwijs. Deze aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen heet het levenlanglerenkrediet en geldt voor de opleidingen HBO Associate degree, HBO Bachelor en Master.

Wanneer je niet direct een volledige HBO Bacheloropleiding of Masteropleiding wilt volgen, kun je ook starten met het eerste jaar. Ook dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, mits je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Lees verder

Loon- en salarisadministratie

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot loondoorbetaling bij ziekte. Ontwikkel je tot een goede payroll-professional en blijf op de hoogte van de meest recente veranderingen!

Trends & ontwikkelingen

De wereld lijkt nooit meer stil te staan: nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Het is tegenwoordig onmogelijk om alles nog bij te houden, laat staan mee te gaan met alle nieuwe trends. Ook de regels voor loon- en salarisadministratie zijn continu aan verandering onderhevig. Dat is ook dit jaar weer te zien aan het boekwerk dat de Belastingdienst heeft gepubliceerd met alle veranderingen binnen de regels van de loonheffingen. Met een eenmalige studie loon- of salarisadministratie kun je helaas niet je werk op de automatische piloot doen. Wie heeft er in 2018 bijvoorbeeld recht op loonkostenvoordeel? Welke cao-codes zijn er veranderd? Zijn de schijventarieven nog hetzelfde? Elk jaar zul je je de nieuwe regels weer eigen moeten maken en kunnen toepassen, wat een vaardigheid apart is. Welke opleiding voorziet je van deze vaardigheden zodat je je werk professioneel kunt uitvoeren?

Door de continu veranderende regelgeving kiezen bedrijven er steeds vaker voor de loon- en salarisadministratie uit te besteden aan een payrollonderneming. Hoe ontwikkel je je tot een echte payroll-professional? Naast de vakinhoudelijke expertise moet je bijvoorbeeld ook beschikken over juridische en communicatieve vaardigheden. Is deze uitdaging iets voor jou?

Populaire opleidingen binnen Loon- en salarisadministratie zijn:

HBO Bachelor Management Payroll Services

In deze opleiding komen alle onderwerpen aan bod die je als professional op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen nodig hebt. Je ontwikkelt je tot volwaardig gesprekspartner voor het management en andere stakeholders. Daarnaast leer je hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van arbeid en belonen. Hierdoor maak je een enorme professionaliseringsslag in je carrière.

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

Wil je vaardigheden ontwikkelen op het gebied van loon- en salarisadministratie? Dan is deze opleiding een uitstekende keuze. Je leert niet alleen een goede loonadministratie opzetten, maar krijgt ook inzicht in de huidige wet- en regelgeving door middel van praktijkvoorbeelden. Je rondt de opleiding af met het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit diploma wordt bijzonder gewaardeerd door het werkveld en biedt mooie carrièrekansen.

MBO Salarisadministratie

Als medewerker op een salarisadministratie heb je de taak de salarissen op tijd te laten betalen. Daarbij let je op de verschillende belastingen en afdrachten. Ook is het belangrijk dat je aan medewerkers in de organisatie kunt uitleggen wat de verschillende cijfers en getallen op hun loonstrook betekenen. In deze korte, praktijkgerichte opleiding leer je alles wat je nodig hebt om dit werk goed uit te voeren.