Human resources

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een administratieve en registratieve rol. Als professional...

Lees verder >

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een administratieve en registratieve rol. Als professional houd jij je bezig met vragen rondom competenties, het behoud van talent, risico’s op het gebied...

Lees verder >

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een administratieve en registratieve rol. Als professional houd jij je bezig met vragen rondom competenties, het behoud van talent, risico’s op het gebied van het medewerkersbestand, het werven van de juiste ‘handjes en hersens’ en arbeidsvoorwaarden. Up-to-date...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Human resources

Human Resources, P&O of personeelsmanagement vervullen steeds meer een strategische in plaats van een administratieve en registratieve rol. Als professional houd jij je bezig met vragen rondom competenties, het behoud van talent, risico’s op het gebied van het medewerkersbestand, het werven van de juiste ‘handjes en hersens’ en arbeidsvoorwaarden. Up-to-date kennis is daarbij onmisbaar!

Human Resource Management

Door de explosieve groei van het aantal zzp’ers en de verwachte robotisering van de samenleving, is de arbeidsmarkt aan grote ontwikkelingen onderhevig. Ook het vak van de human resource manager verandert hierdoor snel. Met een opleiding binnen het vakgebied Human Resource Management blijf jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en houd jij je kennis up-to-date!

Meer over opleidingen binnen Human Resource Management

HR Administratie

Een goede HR-administratie is betrouwbaar en proactief. Als professional ben je alert op verzuimkosten, onderhoud je een heldere communicatie met de Belastingdienst en houd je de termijnen van contracten in de gaten. Wil jij weten hoe je de personeels- en salarisadministratie altijd actueel houdt en laat aansluiten op de laatste wet- en regelgeving? Vergroot dan je kennis over HR-administratie met een opleiding binnen het vakgebied. 

Meer over opleidingen binnen HR Administratie

Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Een goede kennis van sociaal verzekerings- en arbeidsrecht en fiscaal recht is van groot belang voor iedere professional op het gebied van arbeid en belonen. Het is bovendien noodzakelijk om die kennis bij te houden, omdat de wet- en regelgeving snel verandert. Wil jij op de hoogte blijven en alles ontdekken over Payroll, Loon- en Salarisadministratie? Volg dan een opleiding binnen dit vakgebied. 

Meer over opleidingen binnen Payroll, Loon- en Salarisadministratie

Recruitment

Veranderingen op de arbeidsmarkt hebben hun invloed op het dynamische vak van recruitment. Of het nu gaat om het voeren van selectiegesprekken het binnenhalen van talent of het afnemen van assessments, de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Blijf op de hoogte met een opleiding binnen Recruitment. 

Meer over opleidingen binnen Recruitment

Medezeggenschap

Goed onderhandelen, efficiënt vergaderen en een interactieve gespreksvoering dragen bij aan een gezond werkklimaat tussen directie, medewerkers en HR. Met een opleiding op het gebied van Medezeggenschap ontdek jij hoe jij dat gezonde werkklimaat stimuleert en op een effectieve wijze vormgeeft en organiseert. 

Meer over opleidingen binnen Medezeggenschap

Arbeidsrecht

Van het regelen van een zorgverlof tot een conflict met een werknemer: als HR-professional of bedrijfsjurist krijg je regelmatig vragen over arbeidsrecht. Om een waardevolle gesprekspartner te zijn voor het management. Om medewerkers beter te kunnen informeren, volg jij een opleiding binnen Arbeidsrecht. Zo vergroot je niet alleen je kennis, maar houd je deze ook up-to-date.

Meer over opleidingen binnen Arbeidsrecht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000