Werktuigkundige Installaties

Inzicht in de werking en onderhoud van werktuigkundige installaties - 3 maanden

Vanaf

€ 1.452,60

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werktuigkundige installaties worden breed toegepast, of het nu gaat om woningen, kantoren of industrie. Het werkveld is dan ook zeer divers. In deze opleiding komen verschillende typen installaties en ook de verschillende applicaties uitgebreid aan bod. Je gaat praktijkgericht aan de slag met de werking van en het onderhoud aan perslucht- en cv-installaties. Ook verdiep je je in koelen en luchtbehandeling.

Doelgroep

Je wilt je graag verdiepen in werktuigkundige installaties op MBO-niveau. Je bent bijvoorbeeld storingsmonteur, onderhoudsmonteur, installatiemonteur of medewerker technische dienst.

Doel en opzet

In de bijeenkomsten ga je praktijkgericht aan de slag met werktuigkundige installaties. Je verdiept je in elektriciteitsopwekking, persluchtinstallaties en centrale verwarming. Tijdens de opleiding krijg je les van topdocenten met veel ervaring in je dagelijkse beroepspraktijk. Zij helpen je om inzicht te krijgen in werktuigkundige installaties en bijbehorende werkzaamheden. Zo ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt in je werk.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Werktuigkundige Installaties

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.