Voedselovergevoeligheid

Leer op de juiste wijze klachten te behandelen

Vanaf

€ 718,00

Duur

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Pro Education

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Door de vele factoren die een rol kunnen spelen bij voedselovergevoeligheid en de verscheidenheid aan reacties erop, is het lastig om een juiste behandelwijze te vinden. Heb je meer kennis en vaardigheden nodig om dit juist te diagnosticeren? In deze cursus worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedselovergevoeligheid behandeld. Ook oefen je uitgebreid met professionele diagnostiek onder begeleiding van docenten met ruime praktijkervaring. Zo leer je tot de meest effectieve behandeling van de betreffende voedselovergevoeligheid te komen en kun je je cliënt helpen aan een verbeterde kwaliteit van leven.

Resultaat

  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van voedselovergevoeligheid
  • Je hebt professionele diagnostische vaardigheden
  • Je komt tot de meest effectieve behandeling van de betreffende voedselovergevoeligheid
  • Je geeft handvatten ter verbetering van de kwaliteit van leven van je cliënt met voedselovergevoeligheid

Doelgroep

Deze cursus is ontwikkeld voor de diëtist die minimaal 5 jaar als paramedicus werkt en daarbij ook patiënten ziet met voedselovergevoeligheid.

Aanpak

Na deze cursus heb je meer handvatten om patiënten met klachten van voedselovergevoeligheid op de juiste wijze te behandelen. Tijdens de cursus wordt er gebruikgemaakt van aangeleverde casuïstiek en interactieve werkvormen, zoals een quiz en praktische oefeningen met diagnostische vaardigheden. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een moderne online leeromgeving maakt deze cursus bijzonder effectief.

De cursus wordt gegeven in een groep van 12 tot 20 deelnemers en heeft een studiebelasting van 12 contacturen en 11,5 uur zelfstudie.

Professionals

In elke cursus zijn professionals van cruciaal belang. Daarom stelt Pro Education hoge eisen aan de professionals. De programma’s worden uitsluitend verzorgd door professionals die zelf in de praktijk actief zijn. Onze professionals hebben ruime ervaring. Daarnaast vervullen ze een actieve rol binnen de online leeromgeving en voorzien zij je van tips, interessante oefeningen en links.

Klassikaal

Deze cursus wordt alleen klassikaal aangeboden, kijk voor de locatie van de cursus bij de planning. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

 

Voedselovergevoeligheid

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Pro Education - Opleidersscore 8,3

Met recht dé opleider voor paramedici in Nederland
Pro Education is een van de grootste en snelst groeiende opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van erkende permanente educatieprogramma’s voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.