Verzekeringsambtenaar

Kom tot een verantwoorde beheersing van aansprakelijkheid

Vanaf

€ 1.174,85

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Schadeclaims en overheidsaansprakelijkheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke gemeente krijgt er vroeg of laat mee te maken. Wanneer je in je dagelijkse werkpraktijk te maken hebt met risicomanagement, verzekeringen en/of afhandeling van schadezaken, zul je dit zeker herkennen. Wil je je kennis op dit terrein uitbreiden? Dan is deze 3-daagse training zeer aan te bevelen. In de training leer je hoe je het beste maatregelen kunt nemen tegen mogelijke schadeclaims. Ook maak je je vertrouwd met risicomanagement als methode voor een effectieve en efficiënte beheersing van aansprakelijkheid. Kortom: in deze training groei je uit tot een uiterst deskundige verzekeringsambtenaar.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training heb je kennis van de wettelijke aansprakelijkheid van je organisatie. Daarnaast heb je inzicht in de risico’s die organisaties op dit vlak lopen. Je kent de verschillende verzekeringstypen, je kunt risico’s afdekken en je weet tot een verantwoorde beheersing van de aansprakelijkheid te komen.

Doelgroep

Je bent werkzaam als financieel of juridisch medewerker binnen de lokale overheid op het gebied van verzekeringen en de afhandeling van schadezaken.

Aanpak

In deze praktijkgerichte training vertalen we theorie en wetgeving door middel van actuele cases en praktijkvoorbeelden. Daardoor kun je het geleerde direct toepassen in je eigen werkpraktijk.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Verzekeringsambtenaar

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.