VeriSM™

Leer VeriSM™ toepassen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze training leer je VeriSM™ toepassen. De kennis sluit goed aan bij snel ontwikkelende programma's zoals DevOps, agile en lean. Onder begeleiding van onze experts leer je het VeriSM™-model goed kennen, zodat je de principes zelf binnen het servicemanagement kunt toepassen.

Jouw resultaat

Na afloop van de training heb je veel kennis van VeriSM™ en kun je dit toepassen in de praktijk. Je bent zo goed voorbereid op het officiële examen.

Daarom Computrain

 • Snel en doelmatig je kennis ontwikkelen
 • Een van de eerste aanbieders van deze training
 • Direct toepassen wat je hebt geleerd
 • Kennis die je onthoudt en na maanden nog steeds kunt toepassen
 • Training door APMG geaccrediteerd

Aanpak en studiemateriaal

Deze klassikale training is zeer praktijkgericht. Aan de hand van (groeps)opdrachten en praktijkgerelateerde discussies, cases, checklists en practices wordt er een verdieping vanuit de theorie behaald. Zo worden de VeriSM™-concepten concreet en toepasbaar gemaakt voor de praktijk.

Je gebruikt actueel studiemateriaal dat perfect aansluit bij de eisen van deze training. Daarnaast kun je onze zeer moderne online leeromgeving gebruiken, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt. Ook kun je er makkelijk communiceren met andere deelnemers.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Enige affiniteit met IT en servicemanagement is wel een pre.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die werkt binnen een serviceorganisatie, in het bijzonder voor:

 • Managers die willen begrijpen hoe ze kunnen profiteren van de snel ontwikkelende managementmethoden
 • Service-eigenaren en servicemanagers die hun vaardigheden willen bijwerken en willen begrijpen hoe servicemanagement is veranderd
 • Leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor effectieve dienstverlening
 • IT-professionals die inzicht dienen te hebben in de impact van ontwikkelende managementmethoden en nieuwe technologieën
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • The service organization
 • Service culture
 • People and organizational structure
 • The VeriSM™ model
 • Progressive practices
 • Innovative technologies
 • Getting started

Examen en certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘VeriSM™’ van Computrain.

Tevens word je uitstekend voorbereid op het examen dat word afgenomen door APMG. Dit is niet bij de training inbegrepen. Je kunt je hiervoor apart inschrijven.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Duur en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

VeriSM™

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.