VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA) 1-daagse

Verleng de geldigheid van je diploma VOL-VCA

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Is je diploma VOL-VCA (bijna) verlopen of werk je dagelijks volgens de VCA-richtlijnen? Dan is deze training zeer geschikt voor je. Zo ga je onder meer aan de slag met de onderwerpen arbeidsomstandigheden- en milieuwetgeving, ergonomie en taak-risicoanalyse. Ook leer je meer over gevaarlijke stoffen, gevarenbronnen en persoonlijke bescherming. Na afloop van de dag maak je een examen. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ben je 10 jaar gecertificeerd.

Doelgroep

Je bent leidinggevende en je beschikt over een (bijna) verlopen diploma VOL-VCA. Ook indien je nog niet eerder examen hebt gedaan, maar wel dagelijks met VCA-richtlijnen werkt, is deze training zeer geschikt.

Aanpak

Met deze training kun je de geldigheid van je diploma VOL-VCA met 10 jaar verlengen. Je leert werkzaamheden veilig uit te voeren of dat veilig te laten doen en risico’s te beperken. Daarnaast leer je medewerkers te motiveren om ook veilig te werken.

In het eerste gedeelte van deze training is er ruim aandacht voor de lesstof en je vragen daarover. In het tweede deel maak en bespreek je een proefexamen. Je sluit de dag af met een PBNA-examen.

Je kunt deze training ook op afstand volgen, op basis van e-learning. Zo doorloop je het programma volledig zelfstandig, in je eigen tijd en tempo.

Vooropleiding

Je hebt geen bepaalde vooropleiding nodig.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Je ontvangt het lesboek op het opgegeven adres. Het is belangrijk om het boek voor de start van de training door te nemen. Alles wat je nodig hebt voor je studie vind je in onze moderne online leeromgeving. Het is mogelijk om proefexamens te maken op www.vca-examentraining.nl.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

 

VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA) 1-daagse

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure