Update Wet- en Regelgeving Accountancy PE

Beschik over actuele en parate kennis - 2 dagen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wet- en regelgevingen zijn leidend voor de dagelijkse praktijkuitoefening. Daarom is het zaak dat wij als accountants volledig bijblijven en effectief kunnen anticiperen op toekomstige wijzigingen. Kies voor deze training en neem samen met andere accountants de meest recente wijzigingen en ontwikkelingen door. Alle kernthema's komen aan bod, waaronder de procesgang regelgeving, verordeningen en ethische kwesties. Tijdens de training is ruimte voor dialoog, zodat je met en van elkaar kunt leren. Zo zorg je ervoor dat je volledig over actuele en parate kennis beschikt.

Voor wie?

Sta je binnenkort voor het slotexamen van je praktijkopleiding AA of RA en is je theoretische kennis deels vervaagd? Dan biedt deze training jou dé uitkomst. Met deze training ben je volledig voorbereid op het slotexamen en maak je een belangrijke stap in de richting van je AA- of RA-titel. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training komen de meest recente wijzigingen in wet- en regelgeving aan bod. Je gaat aan de slag met thema's als gedrag, ethiek en dilemma's en verdiept je in de procesgang van regelgeving. Zo blijft je kennis actueel en handel je conform de meest actuele richtlijnen. Praktijk en theorie worden voortdurend afgewisseld, zodat je op intensieve wijze oefent met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte van alle relevante wijzigingen in wet- en regelgeving.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Update Wet- en Regelgeving Accountancy PE

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.