Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

Breng je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau

Vanaf

€ 3.033,15

Duur

5 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Schoevers

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In dit korte, praktijkgerichte trainingsprogramma ontwikkel je je leiderschapstalenten en leer je bewust je persoonlijke krachten in te zetten. Door inzicht te krijgen in je eigen functioneren ontstaan kansen om je gedragspatronen te veranderen. Hiermee kun je met inspiratie aan de slag in zowel je werk als privéleven. Ook ontwikkel je een aantal essentiële vaardigheden die je nodig hebt om effectiever met tijd om te gaan (wat doe ik in mijn tijd en wat moet mijn leidinggevende doen in zijn tijd?). Prioriteiten stellen is een belangrijk aspect daarbij. Zo groei je als mens en ben je in staat om je doelen sneller en effectiever te bereiken.

Je resultaat

Na afloop van dit programma werk je effectiever. Ook heb je inzicht in je eigen kwaliteiten en ben je in staat het beste uit jezelf te halen. Daarnaast bezit je een eigen stijl van communiceren en kun je je persoonlijke boodschap goed overbrengen. Ook beschik je over een aantal zeer concrete methoden, technieken en eenvoudige, maar zeer werkbare trucs, tips en checklists. Deze verbeteren je mogelijkheden om efficiënt te werken aanzienlijk. Je weet je werkzaamheden voortaan beter en doelmatiger in te richten en je beschikt over de nodige vaardigheden om beter met tijd om te gaan.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor supportprofessionals die meer uit zichzelf willen halen om hun manager of directeur optimaal te ondersteunen.

Aanpak van de training

Het programma bestaat uit 2 trainingen. In deze inspirerende trainingen kijk je op een andere manier naar jezelf. Je ontdekt jouw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wie je bent en wilt zijn en hoe je je persoonlijke kracht optimaal kunt inzetten in je werk. Aan de hand van duidelijke oefeningen en concrete situaties, checklists en urgentielijsten leer je ook hoe je effectief en assertief organiseert. Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke effectiviteit en de belangrijke communicatieve vaardigheden die een voorwaarde vormen voor je professionele optreden.

Tijdens de trainingen gebruiken de trainers prikkelende, speelse en verrassende werkvormen. Bovendien zijn de trainingen persoonlijk op jou gericht. De trainer houdt jouw leerdoelen tijdens de bijeenkomsten constant in het oog en geeft je hierover gerichte feedback. Zo haal je samen met de trainer het maximale in jezelf naar boven.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Schoevers - Opleidersscore 6,5

Schoevers. Dan ben je meer waard.
Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers dé aanbieder van MBO- en HBO-opleidingen en trainingen voor secretaresses en managementondersteuners. Onze opleidingen bieden een geweldige carrièrestart voor jonge, gedreven en servicegerichte mensen. Daarnaast biedt Schoevers een compleet pakket van opleidingen en trainingen voor werkende supportprofessionals en voor professionals die een overstap maken richting dit vakgebied.