Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

Breng je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau

Vanaf

€ 3.033,15

Duur

5 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Schoevers

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In dit korte, praktijkgerichte trainingsprogramma ontwikkel je je leiderschapstalenten en leer je bewust je persoonlijke krachten in te zetten. Door inzicht te krijgen in je eigen functioneren ontstaan kansen om je gedragspatronen te veranderen. Hiermee kun je met inspiratie aan de slag in zowel je werk als privéleven. Ook ontwikkel je een aantal essentiële vaardigheden die je nodig hebt om effectiever met tijd om te gaan (wat doe ik in mijn tijd en wat moet mijn leidinggevende doen in zijn tijd?). Prioriteiten stellen is een belangrijk aspect daarbij. Zo groei je als mens en ben je in staat om je doelen sneller en effectiever te bereiken.

Je resultaat

Na afloop van dit programma werk je effectiever. Ook heb je inzicht in je eigen kwaliteiten en ben je in staat het beste uit jezelf te halen. Daarnaast bezit je een eigen stijl van communiceren en kun je je persoonlijke boodschap goed overbrengen. Ook beschik je over een aantal zeer concrete methoden, technieken en eenvoudige, maar zeer werkbare trucs, tips en checklists. Deze verbeteren je mogelijkheden om efficiënt te werken aanzienlijk. Je weet je werkzaamheden voortaan beter en doelmatiger in te richten en je beschikt over de nodige vaardigheden om beter met tijd om te gaan.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor supportprofessionals die meer uit zichzelf willen halen om hun manager of directeur optimaal te ondersteunen.

Aanpak van de training

Het programma bestaat uit 2 trainingen. In deze inspirerende trainingen kijk je op een andere manier naar jezelf. Je ontdekt jouw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wie je bent en wilt zijn en hoe je je persoonlijke kracht optimaal kunt inzetten in je werk. Aan de hand van duidelijke oefeningen en concrete situaties, checklists en urgentielijsten leer je ook hoe je effectief en assertief organiseert. Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke effectiviteit en de belangrijke communicatieve vaardigheden die een voorwaarde vormen voor je professionele optreden.

Tijdens de trainingen gebruiken de trainers prikkelende, speelse en verrassende werkvormen. Bovendien zijn de trainingen persoonlijk op jou gericht. De trainer houdt jouw leerdoelen tijdens de bijeenkomsten constant in het oog en geeft je hierover gerichte feedback. Zo haal je samen met de trainer het maximale in jezelf naar boven.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In dit trainingsprogramma komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan de orde:

Persoonlijk Leiderschap

(3 dagen)

 • Inzicht in je eigen persoonlijkheid
 • Persoonlijkheidskenmerken
 • Persoonlijke waarden en motieven
 • Ambities als drijfveer
 • Persoonlijkheid, ambitie en talent
 • Bewust zijn van ambities en talenten
 • Hoe kom je over op anderen?
 • Hoe krijg je andere mensen mee?
 • Invloed door inspiratie
 • Motivatie van je team
 • Omgaan met emoties

Assertief en Effectief Organiseren

(2 dagen)

 • Je persoonlijkheid en timemanagement
 • Patronen en gewoonten
 • Taken en doelen identificeren
 • Inzicht in tijdsbesteding
 • Identificeren van tijdverspillers
 • Een goede balans vinden tussen korte- en langetermijnactiviteiten
 • Prioriteiten stellen voor de manager
 • Assertief communiceren
 • Grenzen aangeven en grenzen bewaken voor de manager
 • Delegeren en loslaten
 • Het belang van interne communicatie
 • Omgaan met eigen werkdruk en zicht op werkdruk van de manager
 • Persoonlijk actieplan

Officieel certificaat

Je ontvangt na afronding van deze training het certificaat ‘Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit’ van Schoevers.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 5 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 2.575,-
Studiemateriaal
€ 160,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 125,-
Locatiekosten
€ 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 3.007,50
BTW bedrag
€ 25,65
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 3.033,15

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Trainingsprogramma Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Schoevers - Opleidersscore 6,3

Schoevers. Dan ben je meer waard.
Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers dé aanbieder van MBO- en HBO-opleidingen en trainingen voor secretaresses en managementondersteuners. Onze opleidingen bieden een geweldige carrièrestart voor jonge, gedreven en servicegerichte mensen. Daarnaast biedt Schoevers een compleet pakket van opleidingen en trainingen voor werkende supportprofessionals en voor professionals die een overstap maken richting dit vakgebied.