Training Van Financiële Administratie naar Jaarrekening

Complete jaarrekening - 3 maanden

Vanaf

€ 2.463,76

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je hebt een passie voor cijfers en financiën en wilt financiële data kunnen vertalen naar een allesomvattende jaarrekening. Welke stappen onderneem je hiervoor? En met welke wet- en regelgeving dien je hierbij rekening te houden? Dat leer je tijdens deze training. Je ontwikkelt vaardigheden om effectief tot een balans en verlies-en-winstrekening te komen en deze te voorzien van een uitgebreide toelichting. Na afronding van deze training ben je in staat om ondernemingen efficiënt te ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekening.

Voor wie?

Je bent financieel professional of beginnend assistent-accountant. Je weet hoe je een bedrijfsadministratie moet voeren, maar daarmee heb je nog geen jaarrekening. Voor iedereen die wil weten welke stappen je hiertoe moet zetten, welke wetgeving relevant is en wat dit betekent voor de communicatie met je klant, is deze training uitermate geschikt.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je vaardigheden om vanuit diverse financiële administraties jaarrekeningen op te stellen. Hiervoor ga je aan de slag met de verschillende wetgevingen en richtlijnen waar je mee te maken krijgt, leer je wat waarderingsgrondslagen zijn en hoe je deze gebruikt. Tevens behandel je het grootboek en ontwikkel je vaardigheden om deze om te zetten naar de jaarrekening. Door de praktijkgerichte aanpak van de training kun je het geleerde meteen toepassen in je eigen organisatie.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Training Van Financiële Administratie naar Jaarrekening

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.