Training Storytelling

2 dagen - Je impact vergroten met een krachtig verhaal

Vanaf

€ 1.448,90

Duur

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Boertien Vergouwen Overduin

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Mensen meekrijgen en in beweging brengen met je boodschap? Anderen geïnteresseerd en enthousiast maken? In deze Training Storytelling buig je je boodschap om naar een pakkend verhaal, zodat deze binnenkomt bij je publiek en blijft hangen. Je leert ook hoe je dit verhaal authentiek overbrengt op je publiek. Dit is de training om de impact van je verhaal te vergroten.

Jouw resultaat

  • Je weet waarom storytelling een krachtige manier is om je boodschap over te brengen
  • Je weet hoe je een boodschap als verhaal kunt verpakken met behulp van de 7 plots
  • Je brengt je verhaal met impact over
  • Je zet (non-)verbale communicatie bewust in om je boodschap krachtig over te brengen

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die storytelling effectief wil inzetten. Je wilt het authentieke verhaal op een overtuigende manier vertellen, bijvoorbeeld tijdens een (sales)gesprek of een presentatie.

Aanpak

De aanpak van onze trainingen is persoonlijk en praktijkgericht. Op basis van een intake richt de trainer zich op jouw persoonlijke leerdoelen. Tijdens de training leer je de principes van storytelling, maar je kijkt vooral naar hoe je dit effectief kunt inzetten in je werk. Je werkt met behulp van diverse werkvormen je boodschap uit tot een persoonlijk en pakkend verhaal. Verder leer je hoe je je presentatietalenten optimaal kunt inzetten. Je oefent met het overbrengen van je persoonlijke verhaal. Door persoonlijke feedback en reflectie merk je wat werkt en wat niet. Zo zorg jij voor impact van jouw verhaal.

Waardering

8,9

Gerelateerde trainingen

  • Training Succesvol Pitchen
  • Training Overtuigend en Inspirerend Presenteren
  • Training Ontspannen Presenteren

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Training Storytelling

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Boertien Vergouwen Overduin - Opleidersscore 8,4

Leiders in trainingen
Boertien Vergouwen Overduin beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het trainen van professionals en biedt innovatieve trainingsmethodieken met de allerhoogste return on investment. Onze missie is tweeledig: enerzijds de ontwikkeling van individuele talenten en anderzijds het optimaliseren van de performance van organisaties. Met onze trainingen haal je er alles uit wat erin zit, voor jezelf én je organisatie.