Training Storytelling in één Dag

1 dag - Met een krachtig verhaal je impact vergroten

Vanaf

€ 734,45

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Boertien Vergouwen Overduin

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij in 1 dag ontdekken wat storytelling is? In 1 dag leren hoe je jouw boodschap verwerkt in een pakkend verhaal? Volg dan deze korte training. Je leert over de basis van storytelling en gaat aan de slag met het ombuigen van jouw boodschap naar een pakkend verhaal. Zo komt je boodschap beter over en blijft deze hangen bij jouw publiek.

Jouw resultaat

  • Je weet waarom storytelling een krachtige manier is om je boodschap over te brengen
  • Je weet hoe je een boodschap als verhaal kunt verwoorden
  • Je brengt jouw verhaal met impact over

Voor wie

Je wilt meer weten over storytelling en hoe je dit effectief inzet, bijvoorbeeld tijdens een (sales)gesprek of een presentatie.

Aanpak

Tijdens de training leer je in het kort de principes van storytelling. Op basis van een intake richt de trainer zich op jouw persoonlijke leerdoelen. Met behulp van diverse oefeningen werk je jouw boodschap uit tot een pakkend verhaal. Je krijgt inzicht in wat je wilt vertellen en hoe je dat het beste kunt doen. Door persoonlijke feedback en reflectie merk je wat goed werkt en wat niet. Na deze training kun jij deze nieuwe aanpak toepassen om je boodschap met meer impact over te brengen.

Waardering

8,8

Gerelateerde trainingen

  • Training Storytelling
  • Training Succesvol Pitchen
  • Training Overtuigend en Inspirerend Presenteren

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Training Storytelling in één Dag

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Boertien Vergouwen Overduin - Opleidersscore 8,4

Leiders in trainingen
Boertien Vergouwen Overduin beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het trainen van professionals en biedt innovatieve trainingsmethodieken met de allerhoogste return on investment. Onze missie is tweeledig: enerzijds de ontwikkeling van individuele talenten en anderzijds het optimaliseren van de performance van organisaties. Met onze trainingen haal je er alles uit wat erin zit, voor jezelf én je organisatie.