Training Starten als Trainingsacteur

5 dagen - Geef deelnemers aan je training meer inzicht in zichzelf

Vanaf

€ 3.211,85

Duur

5 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Boertien Vergouwen Overduin

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Aan de slag als trainingsacteur? Met deze training leer je hoe je je vaardigheden als acteur kunt gebruiken tijdens trainingen. Je gaat aan de slag met technieken van het trainingsacteren, zodat je vol vertrouwen in én uit je rol stapt. Je kunt zo op een andere manier deelnemers inzicht in zichzelf geven. De training wordt gegeven door een trainer die zelf actief is als trainingsacteur. Want van wie leer je het vak beter dan van een trainingsacteur zelf?

Jouw resultaat

  • Je legt een stevige basis voor het werken als trainingsacteur
  • Je beheerst de basiswerkvormen en gebruikt theoretische modellen
  • Je geeft je rol creatief vorm op basis van de leervraag van de deelnemer
  • Je geeft tijdens en na afloop van je spel feedback vanuit je rol en jezelf

Voor wie

Professionals die een basis willen in trainingsacteren. Je zoekt een training die je in korte tijd de beginselen leert van het trainingsacteren. Je bent bijvoorbeeld trainer, docent, manager, afgestudeerd dramadocent, consultant, assessor, psycholoog of coach.

Aanpak

Tijdens de bijeenkomsten ga je in op de visie van het trainingsacteren en kijk je naar de didactiek en methodiek ervan. Zo leer je om een leervraag te vertalen en een rol aan te nemen. Hiermee kun je deelnemers aan jouw training op een andere manier stimuleren. De trainer is zelf ook actief als trainingsacteur. Bovendien is er een tweede trainingsacteur aanwezig. Zo zie en ervaar je hoe de dynamiek tussen acteur en trainer werkt in de praktijk.

Voorafgaand aan de training geef jij aan wat jij graag wilt leren en lastig vindt. De trainers houden hier rekening mee tijdens de training en geven hier specifiek feedback op. Zo rond je de training gegarandeerd af met zichtbaar resultaat.

High Impact Performance

Deze training wordt gegeven op basis van de High Impact Performance-aanpak. Je gaat onder leiding van een ervaren trainer, samen met een trainingsacteur aan de slag. De acteur zorgt voor een realistische oefensituatie en laat beproefde theatertechnieken zien. Zelf ontkom je niet aan meespelen. Dit is een zeer effectieve trainingsmethode die je helpt om een flinke stap te zetten in je ontwikkeling als trainingsacteur.

Waardering

8,4

Gerelateerde trainingen

  • Post HBO Train de Trainer
  • Training Provocatief Coachen
  • Training Brain-based Beïnvloeden

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Training Starten als Trainingsacteur

Vakgebied

Psychologie

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Boertien Vergouwen Overduin - Opleidersscore 8,4

Leiders in trainingen
Boertien Vergouwen Overduin beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het trainen van professionals en biedt innovatieve trainingsmethodieken met de allerhoogste return on investment. Onze missie is tweeledig: enerzijds de ontwikkeling van individuele talenten en anderzijds het optimaliseren van de performance van organisaties. Met onze trainingen haal je er alles uit wat erin zit, voor jezelf én je organisatie.