Training Assertief Omgaan met Weerstand voor Technici

1 dag - Kom beter voor jezelf en je ideeën op

Vanaf

€ 734,45

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Boertien Vergouwen Overduin

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Verwachten klanten, opdrachtgevers en collega's het onmogelijke van je, maar vind je het moeilijk om dat duidelijk te maken? Vind je het lastig om te zeggen wat je vindt? Of om te zeggen dat datgene wat de klant wil niet mogelijk is? Volg dan deze training. Je leert om op een constructieve manier om te gaan met weerstand en conflicten. Na afloop kun je beter zeggen wat je vindt en duidelijk maken waarom sommige zaken niet lukken, waarbij je conflicten weet te vermijden. Dit schept duidelijkheid voor jou en de klant, collega of opdrachtgever.

Jouw resultaat

  • Je herkent verschillende soorten conflicten en weerstand
  • Je komt beter voor jezelf en je ideeën op en leert nee te zeggen
  • Je reageert assertief en gepast tijdens lastige situaties waarin sprake is van weerstand
  • Je gebruikt gespreksmodellen om een gesprek gestructureerder en soepeler te laten verlopen
  • Je speelt in op weerstand en buigt dit om naar constructief gedrag

Voor wie

Je werkt in de techniek en komt vaak in situaties waarin jouw mening, wensen en gevoelens verschillen van die van de ander. Je wilt beter voor jezelf opkomen bij een opdrachtgever of beter reageren bij klachten van klanten.

Aanpak

De training is ontwikkeld voor en door technici. Je volgt de training met andere medewerkers uit de techniek. De training is gericht op jouw persoonlijke leerdoelen. Op basis van een intake wordt het programma specifiek voor jou ingericht. Daarnaast is ervarend leren in deze training belangrijk: leren door te doen. In de training probeer je verschillende manieren van gedrag uit. Je gaat samen met de groep na wat het effect hiervan is. Door het gedrag zelf te ervaren herken je het beter en pas je effectief gedrag sneller toe. Ook leer je goed om te gaan met weerstand en conflicten. Na deze training kun je beter omgaan met weerstand en conflicten en durf je te zeggen wat jij er echt van vindt.

Waardering

8,8

Gerelateerde trainingen

  • Training Vergroot je Zelfinzicht en Werk Prettiger Samen voor Technici
  • Training Motiverend Instrueren voor Technici
  • Training Doorvragen en Juist Interpreteren voor Technici

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Training Assertief Omgaan met Weerstand voor Technici

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Boertien Vergouwen Overduin - Opleidersscore 8,4

Leiders in trainingen
Boertien Vergouwen Overduin beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het trainen van professionals en biedt innovatieve trainingsmethodieken met de allerhoogste return on investment. Onze missie is tweeledig: enerzijds de ontwikkeling van individuele talenten en anderzijds het optimaliseren van de performance van organisaties. Met onze trainingen haal je er alles uit wat erin zit, voor jezelf én je organisatie.