Themagerichte Onderzoeken

Gesystematiseerd themagerichte onderzoeken uitvoeren

Vanaf

€ 3.255,85

Duur

4 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In themagerichte onderzoeken of audits wordt een specifiek thema onderzocht. Voorbeelden van thema’s zijn veiligheid, vergunningverlening en subsidiebeleid. In deze audits kunnen de doelstellingen, processen en resultaten van het thema onder de loep genomen worden. Uitkomsten van de audit leveren zowel de succesvolle aspecten als de verbeterpunten op. Is het uitvoeren van themagerichte onderzoeken voor jou een nieuwe uitdaging? En wil je weten hoe je deze onderzoeken zo succesvol mogelijk uitvoert? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Jouw resultaat

Je hebt de kennis en vaardigheden in huis om audits op professioneel niveau uit te voeren. Je kunt een stappenplan opstellen en uitvoeren en je weet welke taken er van je verwacht worden. Zo kun je gericht diverse onderzoeken uitvoeren naar specifieke thema's.

Doelgroep

Je vervult een auditrol in het kader van onderzoeksprogramma's.

Aanpak

De opleiding heeft een sterk interactief en praktisch karakter. Wat je door middel van afwisselende opdrachten leert, breng je in praktijk.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Themagerichte Onderzoeken

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.