Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS)

De formule voor je jaarlijkse update van vakkennis en netwerk - 1 dag

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met grondaankopen, aanpalende onroerendgoedactiviteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen. De belangrijkste actualiteiten rondom grondverwerving en schadevergoedingen worden behandeld, zoals taxeren, planschade, nadeelcompensatie en onteigening. Bovendien wordt de meest actuele jurisprudentie en wijzigende wetgeving besproken en gekoppeld aan de genoemde onderwerpen. Wil je in één dag weer bij zijn in je vakgebied en vakgenoten ontmoeten, dan verwelkomen we je graag!

Doel en opzet

Het programma wordt zorgvuldig samengesteld. Jaarlijks wordt een selectie gemaakt van onderwerpen uit alle actuele en te verwachten ontwikkelingen op het gebied van taxeren, onteigening, planschade en nadeelcompensatie en andere relevante facetten van het vakgebied. De geselecteerde onderwerpen worden tijdens het programma van de studiedagen ingeleid door sprekers die hiervoor zijn uitgenodigd.

Het programma van de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS) is dus jaarlijks verschillend en is altijd een goede afspiegeling van de belangrijkste ontwikkelingen in het huidige jaar.

NCOI Techniek & Veiligheid

Dit programma wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

PE-punten

Er worden studiepunten vanuit de NVR toegekend aan cursussen en onderwijsactiviteiten waarvan de inhoud relevant is voor het werkterrein van de Rentmeester NVR (zie ook onze opleiding tot Rentmeester). Er worden maximaal 3 studiepunten NVR per dagdeel toegekend aan passend onderwijs verzorgd door een geaccrediteerde onderwijsinstelling, wat NCOI is. Aangezien de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS) bestaan uit 2 dagdelen ontvang je voor deze studiedag in totaal 6 studiepunten NVR.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je werkt bijvoorbeeld als rentmeester, makelaar, notaris, taxateur of advocaat. Maar ook als je werkt op een ministerie, bij een provinciale of gemeentelijke dienst, waterschap, nutsbedrijf of bank, is deze training zeer interessant. Daarnaast is deze training uiterst geschikt voor medewerkers van banken, hypotheekinstellingen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en aannemings- en projectontwikkelingsmaatschappijen. De Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS) is zeer geschikt wanneer je in het verleden de opleiding Grondverwerving en Schadevergoedingen bij NCOI hebt gevolgd.

 

Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.