Soft Skills Next Insurance Professional

Vaardigheden voor de toekomstbestendige insurance professional

Vanaf

€ 1.006,75

Duur

1 maand

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Behoeften van klanten veranderen. Niet alleen wat ze willen, maar ook hoe zij het willen. In deze training vergroot je je blik op verzekeren, aanpassingsvermogen en overtuigingskracht. Je gaat aan de slag met een businesscase uit je praktijk en zet daarin je klant centraal. Je leert anticiperen op veranderingen en innovaties en staat stil bij normen en waarden en dilemma’s rondom integriteit. De training is ontwikkeld in samenwerking met de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars.

Vrijstellingen

Deze training is een van de modules van de leergang Next Insurance Professional en geeft na voltooiing vrijstelling voor dit onderdeel van de leergang Next Insurance Professional.

Jouw loopbaan

De training is ontwikkeld voor medewerkers en leidinggevenden bij verzekeraars of andere financiële dienstverleners die willen inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt en hun organisatie daarin willen meekrijgen.

Deze training maakt deel uit van de volledige leergang Next Insurance Professional. Wil je je na het volgen van de training verder verdiepen in het thema, dan raden we je deze leergang aan. Ook onze nieuwe opleiding Post HBO Informed Data-driven Insurance is waarschijnlijk interessant voor jou.

Doel en opzet

Doel van de training is dat je je organisatie meekrijgt in je innovatieve en toekomstbestendige ideeën. Je werkt aan een businesscase waarin je je klant centraal zet en rekening houdt met normen en waarden en integriteitsdilemma’s rondom innovatie.

Je gaat aan de slag met vaardigheden om je organisatie mee te krijgen in je nieuwe ideeën, producten of plannen.

Gedurende de training word je begeleid door docenten die zelf actief zijn in de praktijk. De training wordt verzorgd op de locatie van onze partner het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training bestaat uit 2 middagbijeenkomsten bij onze partner het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 15 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

 

Soft Skills Next Insurance Professional

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.