Servicemodule Wiskunde

Ontwikkel kennis van wiskunde voor je HBO-opleiding - 2 maanden

Vanaf

€ 571,75

Duur

2 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor technische opleidingen op HBO Bachelorniveau is goede wiskundige kennis en inzicht belangrijk. Is het alweer een tijd geleden dat je hiermee bezig bent geweest of heb je geen wiskunde gehad? Kies dan voor deze opleiding. Je gaat concreet aan de slag met onder andere vergelijkingen, integraalrekeningen en meetkunde. Hiermee kun je uitstekend voorbereid beginnen met een technische HBO Bacheloropleiding van NCOI.

Doelgroep

Je wilt een technische opleiding bij NCOI volgen en je wilt je vaardigheden op het gebied van toegepaste wiskunde ontwikkelen of opfrissen.

Doel en opzet

In deze opleiding staat het oefenen centraal. Je ontwikkelt aan de hand van concrete opdrachten je vaardigheden op het gebied van wiskunde. Je wordt tijdens deze opleiding begeleid door onze vakdocenten. Zij helpen je met deze opdrachten en leggen je de stof uit. Tussen de bijeenkomsten door maak je eigen opdrachten die in de volgende bijeenkomst worden besproken. Zo maak je snel vorderingen en rond je deze opleiding af met uitstekende basisvaardigheden op het gebied van wiskunde.

Vooropleiding

De opleiding gaat uit van MBO-werk- en -denkniveau in een technische richting. Praktijkervaring in een technische omgeving is een pre en kan een lager vooropleidingsniveau compenseren.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

 

Servicemodule Wiskunde

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.