Servicemodule Elektrotechniek

Ontwikkel kennis van elektrotechniek voor je HBO-opleiding - 2 dagen

Vanaf

€ 431,75

Duur

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je ontwikkelen op technisch gebied, waarbij elektrotechniek een belangrijke rol speelt? In sommige technische opleidingen op HBO Bachelorniveau wordt uitgegaan van bepaalde kennis op het gebied van elektrotechniek. Weet je hier weinig van af of ben je vergeten hoe het precies zat? Met deze opleiding ontwikkel je de juiste kennis om op dit gebied een studie te volgen op HBO Bachelorniveau. Je gaat aan de slag met begrippen als stroom, spanning en vermogen. Daarnaast krijg je inzicht in relevante natuurkundige en wiskundige aspecten.

Doelgroep

Je wilt een technische opleiding bij Hogeschool NCOI volgen en je wilt je vaardigheden en kennis op het gebied van elektrotechniek ontwikkelen of opfrissen.

Doel en opzet

In deze training staat het oefenen centraal. Je ontwikkelt aan de hand van concrete opdrachten je vaardigheden op het gebied van elektrotechniek. Je wordt tijdens deze training begeleid door onze vakdocenten. Tussen de bijeenkomsten door maak je opdrachten die in de volgende bijeenkomst worden besproken. Zo maak je snel vorderingen en rond je deze training af met uitstekende basisvaardigheden en -kennis op het gebied van elektrotechniek.

Vooropleiding

Er wordt uitgegaan van MBO-werk- en -denkniveau in een technische richting. Praktijkervaring in een technische omgeving is een pre en kan een lager vooropleidingsniveau compenseren.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Servicemodule Elektrotechniek

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.