SEO Copywriting Advanced

3 dagen - Ga de diepte in met SEO én scherp je copyskills aan

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Houd je in je teksten al rekening met SEO, maar weet je ook dat er op dit gebied nog veel te leren valt? Dan vind je in de training SEO Copywriting Advanced precies de verdieping die je zoekt. Als copywriter ben je natuurlijk ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om je teksten te verbeteren. In deze training versterk je niet alleen de SEO-skills die je al hebt, maar ga je ook aan de slag met onder andere de techniek achter SEO en de content journey. Zo kun je de lezer nog beter overtuigen en je conversiepercentages nog verder opschroeven. Door de praktijkgerichte aanpak van SRM weet je de theorie direct aan je werk te koppelen. Op die manier merk je tijdens de training al direct resultaat.

Wat ga je leren

  • Je SEO-kennis is volledig up-to-date met alle actuele ontwikkelingen
  • Je weet welke technische SEO-aspecten belangrijk zijn
  • Je kent de noodzakelijke HTML-elementen
  • Je beheerst vergevorderde vaardigheden voor een gedegen zoekwoordenanalyse
  • Je kunt een goede balans vinden tussen SEO en UX
  • Je bent bekend met UX-copywriting en kunt dit adequaat toepassen voor je eigen organisatie

Voor wie

Je bent werkzaam als copywriter en hebt al een paar jaar ervaring in SEO-copywriting. Je weet hoe je een eenvoudige zoekwoordenanalyse uitvoert en hoe je zoekwoorden op de juiste plekken in je teksten verwerkt. Daarentegen weet je ook dat SEO veel meer is dan dat en dat er nog veel te leren valt. Over techniek bijvoorbeeld of over linkbuilding. Ook ben je nieuwsgierig naar manieren om je zoekwoordenanalyse creatiever in te steken en beter te structureren.

Programma

Tijdens de lessen werk je op gevorderd niveau aan het verbeteren van je eigen website of die van je werk- of opdrachtgever. Daarbij is er alle ruimte om te experimenteren en uit te proberen. Al snel zie je waar de grootste SEO-winsten te behalen zijn. Zo ga je direct aan de slag met quick wins en ontwikkel je tevens de vaardigheden om een SEO-strategie voor de lange termijn te ontwikkelen. In de training is veel aandacht voor het spanningsveld tussen SEO en UX, zodat je bekend raakt met manieren om hiermee om te gaan. Na afloop van deze training kent SEO copywriting geen geheimen meer voor jou.

Topdocenten uit de praktijk

De docenten worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis binnen online markten, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. Op elke bijeenkomst wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

 

SEO Copywriting Advanced

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure