SEO Copywriting

1 dag - Zoekmachinegericht én prettig leesbaar schrijven

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een paar trucjes in een tekst je site op nummer één zetten: die tijden zijn voorbij. Het draait om relevantie én om schrijven voor de lezer, niet voor de zoekmachine. In de training SEO Copywriting leer je welke strategie wel werkt én wat je moet doen om vindbaar te blijven. De focus ligt op lekker leesbare teksten die vindbaar zijn voor de zoekmachine.

Wat ga je leren

  • Je hebt de principes van SEO-copywriting onder de knie
  • Je website wordt beter gevonden dan ooit
  • Je weet hoe je meer links naar de site trekt
  • Je kunt zelf een zoekwoordenanalyse uitvoeren

Voor wie

Deze schrijftraining is bedoeld voor webredacteuren, copywriters, contentmanagers, communicatiemanagers, e-commerceprofessionals en online marketeers.

Programma

De dag is opgebouwd uit 3 delen. In het eerste deel ga je aan de slag met de theorie. Hoe werkt de zoekmachine eigenlijk? En welke 3 SEO-pijlers kun je inzetten om je teksten beter vindbaar te maken? Daarna ga je op zoek naar de juiste woorden voor een zoekmachine en ga je aan de slag met een keywordanalyse: met welke woorden zoekt je doelgroep naar jouw content? In het derde deel herschrijf je een aantal van je teksten. Zo ga je na afloop van de training met concrete tips en actiepunten naar huis.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Vervolg

Wil je na de training SEO Copywriting nog meer leren? Misschien is de volgende optie interessant voor jou:

  • SEO Copywriting Advanced

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

SEO Copywriting

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure