Schriftelijk Rapporteren PE

Effectiever rapporteren - 2 dagen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Financiële processen veranderen wegens digitalisering in een razend tempo. Daarom is het van groot belang dat de informatie rondom deze en andere financiële processen goed wordt gestructureerd en gerapporteerd. Dat maakt deze training voor jou als professional bijzonder interessant. Tijdens deze training ontwikkel je schrijfcompetenties, zodat je sneller en doeltreffender kunt rapporteren. Hiervoor ga je aan de slag met het structureren van je tekst, het afstemmen op je doelgroep en het correct formuleren van je tekst. Na afloop kun je relevante informatie selecteren en sterk onderbouwen aan de hand van diverse argumentatietechnieken. Tevens ontvang je met deze training PE-punten.

Voor wie?

Als financieel professional neemt je verantwoordelijkheid voor schriftelijke rapportages toe. Daarom is het van groot belang dat je deze vaardigheden verder ontwikkelt. Kies voor deze training en zorg ervoor dat jij snel, helder en effectief rapporteert. Met deze training ontvang je bovendien PE-punten. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je vaardigheden om op snellere wijze doeltreffende rapportages te schrijven. Je brengt je doelgroep in kaart en ontwikkelt vaardigheden om doelen van het rapport op deze doelgroep af te stemmen. Aan de hand van argumentatietechnieken leer jij het effect van je rapportage vergroten. Je zult merken dat je na afloop kort en krachtig rapporteert en daarmee tijd bespaart. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, specialist in trainingen voor persoonlijke vaardigheden.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Schriftelijk Rapporteren PE

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.