Professioneel voor de Klas

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling - 3 dagen

Vanaf

€ 1.222,70

Duur

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je staat aan het begin van je carrière in het onderwijs en merkt dat je je persoonlijke vaardigheden als leraar of leerkracht verder wilt ontwikkelen. Wil je daadkrachtiger optreden of wil je je kwaliteiten leren inzetten om hindernissen te overbruggen? In deze training gaan we uit van je praktijksituatie. Door middel van concrete opdrachten ontwikkel je je tot de professional die jij wilt zijn.

Je resultaat

Na afloop van deze training kun je je persoonlijke krachten inzetten om professioneel en overtuigend over te komen. Je leert in uiteenlopende situaties als professioneel onderwijzer handelen. Met de opgedane kennis en vaardigheden ga je met zelfvertrouwen het gesprek aan met ouders, leerlingen en collega’s.

Doelgroep

Je bent beginnend leraar of leerkracht en wilt je ontwikkelen tot professional. Daarvoor wil je werken aan je persoonlijke vaardigheden.

Aanpak

In deze training werk je aan jezelf. Je ontdekt waarom je in bepaalde omstandigheden op een zekere manier reageert. Je leert waar je goed in bent en waar je juist problemen mee ervaart. Dit alles bepaalt hoe je op een ander overkomt en of je je doelen realiseert. Je oefent met uiteenlopende situaties en leert zo je valkuilen vermijden. Je leert voor jezelf opkomen en omgaan met weerstand. De kennis en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, helpen je je gesprekspartners zelfverzekerd tegemoet te treden.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professioneel voor de Klas

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.