Professional Master Strategie en Leiderschap in het Openbaar Bestuur

Waardevol richting geven in het openbaar bestuur

Vanaf

€ 9.989,85

Duur

9 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De complexe ontwikkelingen in en rondom het openbaar bestuur vragen om strategisch leiderschap. Maar hoe geef je een strategie vorm? Hoe bepaal je je koers en benut je je kansen? En hoe krijg je anderen hierin mee? Ontdek in deze Professional Master verschillende visies over leiderschap in een politiek-bestuurlijke omgeving. Daarbij ontwikkel je je vaardigheden om verbindingen tot stand te brengen en succesvol richting te geven aan je organisatie. Zo vergroot je je wendbaarheid als leider binnen het openbaar bestuur.

Jouw resultaat

Na afloop heb je gedegen kennis van strategie, leiderschap en politiek. Je hebt inzicht in de verschillende stakeholders en kent hun belangen en verantwoordelijkheden. Ook kun je de impact van brede maatschappelijke ontwikkelingen integreren in je visie op strategische vraagstukken en beleidsvorming. Bovendien heb je je leiderschapscapaciteiten ontwikkeld, waardoor je sturend vermogen vergroot is.

Doelgroep

Je bent actief als manager, directeur, bestuurder of senior beleidsadviseur van (semi)publieke organisaties. Je opereert op het snijvlak van strategie en bestuur en hebt de ambitie je visie en leiderschap te versterken.

Aanpak

Deze Professional Master biedt instrumenten en inzichten om jouw leiderschap te bevorderen. Je ontwikkelt kennis en concreet toepasbare vaardigheden voor groei en ontwikkeling van jou en je medewerkers. Ook werk je aan strategievorming voor je organisatie. Dit doe je aan de hand van intervisie en coaching, discussie en praktijkvoorbeelden.

Incompany

Uiteraard kun je deze Professional Master ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

 

Professional Master Strategie en Leiderschap in het Openbaar Bestuur

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.