Professional Master Production & Supply Chain Management

Onderdeel van Masterprogramma Business Engineering - 6 maanden

Vanaf

€ 6.481,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Supply chains en productieprocessen worden steeds dynamischer en complexer. Wil je je op Masterniveau ontwikkelen in het ontwerpen en managen ervan? In dit boeiende programma wordt diep ingegaan op productie en supply chain management en innovaties daarin. Nieuwe businessmodellen komen aan bod en je past deze toe. Er is aandacht voor strategische afstemming van de gehele keten van bevoorrading en productie, waarbij efficiëntie en de klantvraag centraal staan. Door het volgen van dit programma ben je in staat om processen op een effectieve en efficiënte manier in te richten waarbij je actuele ontwikkelingen als lean en agile toepast. De praktijkgerichte insteek maakt dit programma bijzonder interessant.

Vrijstelling

Deze Professional Master maakt deel uit van de volledige Master Business Engineering (MBE) van NCOI. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze manager, adviseur of professional binnen een technische en/of logistieke omgeving en je wilt je diepgaand ontwikkelen op het gebied van production en supply chain management.

Doel en opzet

Het programma is opgebouwd uit 2 Masterclasses. Je verdiept je in logistiek en supply chain management. Docenten uit de praktijk gaan samen met jou in op de strategie voor supply chains en concepten voor een integrale logistieke aanpak. Ook ga je aan de slag met je kennis en kunde op het gebied van productieprocessen en manufacturing. Zo besteed je aandacht aan capaciteitsplanning, materiaalvereisten en demandmanagement. Steeds

ligt de focus op verbeteren, waarbij de klant centraal staat. Door de praktijkgerichte aanpak kun je alles direct toepassen in je werk. Je krijgt hiervoor veel ondersteuning van de docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van production en supply chain management.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Zie levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Master Production & Supply Chain Management

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.